foto

Christopher S. Capp

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Armed Response
2016 Keep Watching
2014 Svatební cesta
2012 Hunger Games
2003 Animatrix
Animatrix: Poslední let Osirise
2001 Final Fantasy: Esence života

TV seriály

2019 Motherland: Fort Salem (TV seriál)
Episode 1 (E01)
The Passage (TV seriál)
Pilot (E01)
Strange Angel (TV seriál)
The Wheel of Fortune (S02E04)
The Fool (S02E01)
2018 Impulse (TV seriál)
They Know Not What They Do (S01E09)
In Memoriam (S01E06)
Treading Water (S01E03)
další epizody (4)
Strange Angel (TV seriál)
Sacrament of the Ancestors (S01E09)
The Mystic Circles of the Young Girls (S01E06)
Ritual of the Rival Tribes (S01E03)
2017 Dobrý boj (TV seriál)
2015 Všemocný (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky