foto

Anthony Marks

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Anti-Body
2016 David and Goliath
2015 What Now
2014 Cesta zítřka
Janie Charismanic
Sopka: Místo přistání
2011 Remains
2009 Blood Night
2008 Intruder

TV seriály

2019 Nezdolná Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Says Bye! (S04E12)
2016 Doucheaholics (TV seriál)
Nezdolná Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy a její šťastné místo! (S02E10)
2013 One Life to Live (TV seriál)
2006 CollegeHumor Originals (TV seriál)

Dokumentární

2013 Drom - Mord: po stopách zločinu (TV seriál)

Host

TV pořady

2010 Celebrity Close Calls (TV pořad)
2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky