foto

George Macready

  • nar. 29.8.1899
    Providence, Rhode Island, USA
  • zem. 2.7.1973 (73 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1971 Return of Count Yorga, The
1970 Count Yorga, Vampire
Tora! Tora! Tora!
1969 Daughter of the Mind (TV film)
Night Gallery (TV film)
Young Lawyers, The (TV film)
1966 Fame Is the Name of the Game (TV film)
1965 Human Duplicators, The
Memorandum for a Spy (TV film)
Velké závody
1964 Dead Ringer
Sedm květnových dní
Where Love Has Gone
1962 Taras Bulba
Two Weeks in Another Town
1960 Three Musketeers, The (TV film)
1959 Jet Over the Atlantic
Plunderers of Painted Flats
The Alligator People
1957 Abductors, The
Gunfire at Indian Gap
Stezky slávy
1956 Polibek před smrtí
Thunder Over Arizona
1954 Duffy of San Quentin
Vera Cruz
1953 I Beheld His Glory (TV film)
Julius Caesar
Ten cizinec měl zbraň
The Golden Blade
Treasure of the Golden Condor
1952 The Green Glove
1951 Detektivní příběh
Liška pouště
Tarzan v nebezpečí
The Golden Horde
1950 A Lady Without Passport
Fortunes of Captain Blood
Nevadan, The
Rogues of Sherwood Forest
The Desert Hawk
1949 Alias Nick Beal
Johnny Allegro
Knock on Any Door
The Doolins of Oklahoma
1948 Beyond Glory
Coroner Creek
The Black Arrow
The Gallant Blade
The Swordsman
Velké hodiny
1947 Down to Earth
1946 Gilda
The Bandit of Sherwood Forest
The Fighting Guardsman
The Man Who Dared
The Return of Monte Cristo
The Walls Came Tumbling Down
1945 A Song to Remember
Counter-Attack
Don Juan Quilligan
I Love a Mystery
Jmenuji se Julia Ross
The Monster and the Ape
1944 Jdi za chlapci
Sedmý kříž
The Conspirators
The Missing Juror
The Soul of a Monster
The Story of Dr. Wassell
Wilson
1942 Commandos Strike at Dawn

TV seriály

1968 Lancer (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
1964 Peyton Place (TV seriál)
Profiles in Courage (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Long Morrow (S05E15)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
The Great Adventure (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
1962 The Dakotas (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Cain's Hundred (TV seriál)
Frontier Circus (TV seriál)
Ripcord (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
The Rough Riders (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
1953 City Detective (TV seriál)
General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
Summer Theatre (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
1952 Crown Theatre with Gloria Swanson (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
Rebound (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
The Living Christ Series (TV seriál)
1950 Danger (TV seriál)
1949 Family Theatre (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace