foto

Michael Shear

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 A Deadly View
2017 Antisocial.app
Road Less Traveled (TV film)
2015 Bob a Santovy sáně (TV film)
2013 Kdo zachrání Vánoce?
Monstrózní přátelství (TV film)
2012 Sněhouní Vánoce (TV film)

TV seriály

2001 The Chronicle (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2017 Antisocial.app

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace