foto

Radim Střelka

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 První akční hrdina

Hudební videoklipy

2019 Marpo - Řeka (hudební videoklip)
NIK TENDO - Bude Líp ft. Hasan & Kamil Hoffmann (hudební videoklip)
2018 Gabi - Painting (hudební videoklip)
Gabi - Stories (hudební videoklip)
2017 Chinaski: Venku je na nule (hudební videoklip)
GIUDI: Seaside (hudební videoklip)
Yzomandias x Lvcas Dope x Nik Tendo - Sny a Noční Můry (hudební videoklip)
2016 Viktor Sheen - Alkohol (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Hudební videoklipy

2016 Viktor Sheen - Alkohol (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace