foto

Earl Kress

  • nar. 22.8.1951
  • zem. 19.9.2011 (60 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Tom a Jerry: Myší starosti
2012 Tom a Jerry: Robin Hood a Veselý Myšák
2010 Tom a Jerry: Sherlock Holmes
2000 Prcek na lovu
1981 Liška a pes

TV seriály

2011 Jake a piráti ze Země Nezemě (TV seriál)
2009 Myšák Geronimo Stilton (TV seriál)
Superagent Oso (TV seriál)
2007 Random! Cartoons (TV seriál)
2006 Příběhy Toma a Jerryho (TV seriál)
2005 Superpes Krypto (TV seriál)
Xovi (TV seriál)
2004 Barbar Dave (TV seriál)
Brandy & Mr. Whiskers (TV seriál)
2002 Baby Looney Tunes (TV seriál)
Kim Possible (TV seriál)
1998 Pinky, Elmyra & the Brain (TV seriál)
1996 Road Rovers (TV seriál)
1995 Neuvěřitelná dobrodružství Rudly a Koumáka (TV seriál)
1993 Animáci (TV seriál)
1992 The Addams Family (TV seriál)
1991 Mother Goose & Grimm (TV seriál)
Taz-mánie (TV seriál)
Yo Yogi! (TV seriál)
1990 Drobečkové (TV seriál)
Wake, Rattle & Roll (TV seriál)
1988 The New Yogi Bear Show (TV seriál)
1987 My z Kačerova (TV seriál)
1986 Ghostbusters (TV seriál)
Pound Puppies (TV seriál)
1985 Ewoks (TV seriál)
The Berenstain Bears (TV seriál)
Yogi's Treasure Hunt (TV seriál)
1984 Transformers (TV seriál)
1983 Still the Beaver (TV seriál)
1981 Space-Stars (TV seriál)
Šmoulové (TV seriál)
1980 The Flintstone Comedy Show (TV seriál)
1975 The Oddball Couple (TV seriál)
1972 Fat Albert and the Cosby Kids (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1979 The Muppet Movie

TV seriály

1995 The What a Cartoon Show (TV seriál)

Host

TV pořady

1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace