foto

Marek Gałęziowski

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Pitbull. Niebezpieczne kobiety
2014 Jeziorak

TV seriály

2019 W rytmie serca (TV seriál)
Sprawca/Wybawca (S04E04)
2015 Speciální jednotka (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2013 Na krawędzi (TV seriál)
Episode 11 (S01E11)
Episode 1 (S01E01)
2011 Instynkt (TV seriál)
Oster (E13)
Hycel (E12)
Dobrodziej (E11)
další epizody (8)
2008 Ojciec Mateusz (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky