foto

Sergej Makarov

  • nar. 6.10.1983 (35 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Pjatnica
2014 Č/B
2007 Aleksandra

TV seriály

2016 Otěl Eleon (TV seriál)
2015 Mezaljans (TV seriál)
Pasečnik 2 (TV seriál)
Rodina (TV seriál)
2014 Moja mama protiv (TV seriál)
Provokator (TV seriál)
Semejnyj bizněs (TV seriál)
Tajnyj gorod (TV seriál)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Nagrady (S05E02)
2013 Veronika. Begljanka (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Igra vserjoz (S06E07)
2012 Ně plač po mně, Argentina! (TV seriál)
Vychožu těbja iskat 2 (TV seriál)
2010 Čas Volkova 4 (TV seriál)
Škola (TV seriál)
2007 Muškeťory Jekatěriny (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)

Dokumentární

2005 Ešalon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace