foto

Sergej Makarov

  • nar. 2.8.1966 (54 let)
    Verkhneuralsk, Chelyabinskaya oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Děd Moroz. Bitva Magov
2013 Roman s kokainom
2007 1612: Kronika smutných časů
Děň vyborov
2006 Děs, který je stále s tebou
Čelověk bezvozvratnyj
1997 Vor
1993 Na Muromskoj dorožke
Pistolet s glušitělem
1992 Igra vserjoz
1991 Amerikanskij špion
1988 Schastlivchik

TV seriály

2015 Pasečnik 2 (TV seriál)
Těorija něverojatnosti (TV seriál)
2014 Legavyj 2 (TV seriál)
2013 Pasečnik (TV seriál)
2012 Ličnaja žizn sledovatělja Saveleva (TV seriál)
Pravo na pravdu (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Ispoveď (S05E17)
2011 Pautina (TV seriál)
Eta takaja igra (S05E01)
2010 Enigma (TV seriál)
Interny (TV seriál)
2009 Anna Karenina (TV seriál)
Braťja Karamazovy (TV seriál)
2007 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... 3 (TV seriál)
Moja Prečistěnka (TV seriál)
Savva Morozov (TV seriál)
2006 Děvjať něizvěstnych (TV seriál)
2005 Aeroport (TV seriál)
Dve suďby 3. Zolotaja kletka (TV seriál)
Gibel imperii (TV seriál)
Soldaty 3 (TV seriál)
Talisman ljubvi (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Glavnaja rol (S02E07)
2004 Dalnobojščiki 2 (TV seriál)
Diversant (TV seriál)
2003 Podari mně žizň (TV seriál)
2002 Provincialy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky