foto

Vladimir Jerjomin

  • nar. 6.9.1950 (68 let)
    Muromtsevo, Omskaya oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Brestská pevnost
2007 Indi
2004 32-e děkabrja (TV film)
1999 Choču v ťjurmu

TV seriály

2015 Těorija něverojatnosti (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2006 Niotkuda s ljubovju, ili Věsjolyje pochorony
2002 Kamenskaja 2: Mužskije igry (TV film)
2001 Marš Tureckogo 2: Poslednij maršal (TV film)
2000 24 časa
Dom dlja bogatych
Kamenskaja 1: Smerť radi smerti (TV film)
Zavist bogov
1997 Silna, kak smerť, ljubov
1996 Půlnoc v Petrohradu
1993 Pistolet s glušitělem
1992 Loch - poběditěl vody
Piękna nieznajoma
Sny o Rossii
1990 ...Po prozvišču 'Zver'
Afgánský zlom
Ruské impérium: Začátek 1.
1989 Kriminalnyj kvartet
1987 Bitva na Baltu
1986 Krasnaja strela
Neptunova slavnost
Podsudimyj
1985 Radi neskoľkich stroček
1984 Karty jsou rozdány
1982 Celnice
Šuročka
1977 Dolg (TV film)

TV seriály

2018 Petěrburgskij roman (TV seriál)
2017 Serebrjanyj bor (TV seriál)
2016 Ključi (TV seriál)
Vsjo vozrasty ljubvi (TV seriál)
2014 Alchimik. Elixir Fausta (TV seriál)
2012 Bez sroka davnosti (TV seriál)
2011 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Druzja-tovarišči (S03E21)
2006 Děvjať něizvěstnych (TV seriál)
2004 Kodex česti (TV seriál)
Živymi ili mertvymi (S02E02)
2002 Kamenskaja 2 (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Episode 16 (S01E16)
Episode 15 (S01E15)
Episode 14 (S01E14)
další epizody (15)
2001 Ljudi i těni: Sekrety kukolnogo těatra (TV seriál)
Ubojnaja sila 3 (TV seriál)
2000 Kamenskaja 1 (TV seriál)
Čto skazal pokojnik (TV seriál)
1999 D.D.D. Dosje detektiva Dubrovskogo (TV seriál)
1996 Koroleva Margo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace