foto

Boris Chan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Tak postupajet ženščina (TV film)

TV seriály

2017 Obratnyj otsčjot (TV seriál)
Episode 16 (E16)
2015 Děkoracii ubijstva (TV seriál)
Ochotnik za golovami (TV seriál)
2014 Otěc Matvej (TV seriál)
2013 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Šans (S13E37)
Ubiť papu (S13E36)
Ščelkunčik i Maugli (S13E34)
další epizody (8)
2012 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Pogibšij svidětěl (S12E16)
Děň učitělja (S12E13)
Duračok (S12E02)
2010 Šerif (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Svetlyje ključi (S03E02)
Za vsjo v otvetě (S03E01)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Krasnyj strelok (S11E29)
Nastojaščaja ljubov (S11E28)
2007 Pautina (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Blagije namerenija (S08E17)
Minzdrav predupreždajet… (S08E13)
Červi — kozyri (S08E09)
další epizody (5)
2006 Zaščita Krasina (TV seriál)
2005 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Vera, Naděžda, Ljubov (S07E19)
Ubijstvo, kotorogo ně bylo (S07E06)
Ženščina mojej mečty (S07E05)
2004 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Vtoraja stěpeň sekretnosti (S06E20)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky