foto

Michel Castenholt

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Lotto
2003 Askepop - The Movie
2002 Der er en yndig mand
Otevřená srdce
2001 Monin svět
2000 On the Road
1994 Nattevagten
1993 Dobrý synek

TV seriály

2016 Badehotellet (TV seriál)
Fodspor fra havet (S03E07)
Stauning (S03E05)
2014 Dicte (TV seriál)
Nærvær og Fravær - del 2 (S02E06)
2006 Nynne (TV seriál)
1996 Charlot og Charlotte (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky