foto

Susan Chapek

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Nevítaná návštěva
1992 Lék pro Lorenza
Proti její vůli (TV film)
1991 Loupež v Lufthanse (TV film)
1989 No Place Like Home (TV film)
1980 Effects

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace