foto

Peter Hobbs

  • nar. 18.1.1918
    Etretat, Francie
  • zem. 2.1.2011 (92 let)
    Santa Monica, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Without Her Consent (TV film)
1988 Hot to Trot
The Town Bully (TV film)
1987 In the Mood
1986 A Winner Never Quits (TV film)
Child's Cry (TV film)
1985 Promises to Keep (TV film)
1984 Next One, The
Nickel Mountain
1983 Kentucky Woman (TV film)
Muž se dvěma mozky
Special Bulletin (TV film)
1982 Hlavní podezřelý (TV film)
Marian Rose White (TV film)
Washington Mistress (TV film)
1980 Act of Love (TV film)
Belle Starr (TV film)
Dan August: Murder, My Friend (TV film)
Milující páry
Od devíti do pěti
Scout's Honor (TV film)
Vždycky zvítězit
1979 Elvis (TV film)
Lady in Red, The
Pen 'n' Inc. (TV film)
Two Worlds of Jennie Logan, The (TV film)
1977 Wizards
1975 Attack on Terror: The FBI vs. the Ku Klux Klan (TV film)
1974 Death Sentence (TV film)
The Nine Lives of Fritz the Cat
1973 Rušná ulice
Spáč
1972 Call Her Mom (TV film)
Say Goodbye, Maggie Cole (TV film)
1971 Hvězdná dívka
Kmen Andromeda
Steagle, The
1970 But I Don't Want to Get Married! (TV film)
1969 Daddy's Gone A-Hunting
The Girl Who Knew Too Much
1964 Dobrý soused Sam
The Killers
The New Interns
1949 Lost Boundaries
1948 Musical Miracle

TV seriály

1991 Princesses (TV seriál)
1990 True Colors (TV seriál)
1989 Famous Teddy Z, The (TV seriál)
1988 Day by Day (TV seriál)
Empty Nest (TV seriál)
1987 Bohatství, posedlost a smrt (TV seriál)
The Bronx Zoo (TV seriál)
1986 Amen (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Colbyové (TV seriál)
Hollywood Beat (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1982 9 to 5 (TV seriál)
Gloria (TV seriál)
Newhart (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Private Benjamin (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Krátký proces 2 (S10E09)
1980 Beulah Land (TV seriál)
Secrets of Midland Heights (TV seriál)
Yeagers, The (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
Ike (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
Mrs. Columbo (TV seriál)
Salvage 1 (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
The Facts of Life (TV seriál)
The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Diff'rent Strokes (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
The Paper Chase (TV seriál)
The White Shadow (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Potterovo odvolání (S06E23)
1977 Fish (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
Ellery Queen (TV seriál)
Joe Forrester (TV seriál)
Lincoln (TV seriál)
One Day at a Time (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
Rhoda (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
1972 Bridget Loves Bernie (TV seriál)
The Delphi Bureau (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
Mary Tyler Moore (TV seriál)
The Odd Couple (TV seriál)
1969 Bright Promise (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
My Friend Tony (TV seriál)
The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Good Morning, World (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1965 Run for Your Life (TV seriál)
Tak jde čas (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
Peyton Place (TV seriál)
Profiles in Courage (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
The Bill Dana Show (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
1961 The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1960 The Andy Griffith Show (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1958 Mister Ed (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
The Secret Storm (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
Out There (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 The Magnavox Theatre (TV seriál)
The Web (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)
The Big Story (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace