foto

Satomi Arai

  • nar. 4.7.1980 (39 let)
    Jono, Saitama, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Code Geass: Fukkacu no Lelouch
2018 Re: Zero kara hadžimeru isekai seikacu – Memory Snow
2017 Gekidžóban Seitokai jakuindomo
2016 Gekidžóban selector destructed WIXOSS
Pop in Q
Zonmi-chan
2015 Gekidžóban Sidonia no kiši
Haijore! Njaruko-san F
2014 Seitokai jakuindomo *
Toaru kagaku no Railgun S: Daidži na koto wa zenbu sentó ni osowatta
2013 Corpse Party: Tortured Souls - Bōgyaku sareta tamashii no jukyō
Gekidžóban Toaru madžucu no Index: Endymion no kiseki
Mondaidžitači ga isekai kara kurusó desu jo?
Namiučigiwa no Muromi-san: Pangea čótairiku no Muromi-san
2012 Corpse Party: Missing Footage
Gekidžóban Fairy Tail: Hó'ó no miko
Juri seidžin Naoko-san
Seitokai jakuindomo
To Love-Ru: Trouble - Darkness
2011 Fairy Tail
Meitantei Conan: London kara no maru hi shirei
Seitokai jakuindomo
2010 Juri seidžin Naoko-san
Sókjú no Fafner: Dead Aggressor – Heaven and Earth
Toaru kagaku no Railgun: Entenka no sacuei moderu mo raku dža arimasen wa ne.
Toaru kagaku no Railgun: Misaka-san wa ima čúmoku no mato desu kara
2009 To Love-Ru: Trouble
2008 Meitantei Conan: Džošikósei tantei Suzuki Sonoko no džikenbo
Nidžúmensó no musume
2006 Kidó senši Z Gundam: A New Translation – Hoši no kodó wa ai
2005 Kidó senši Z Gundam: A New Translation – Hoši o cugu mono
Kidó senši Z Gundam: A New Translation – Koibitotači
Lupin sansei: Tenši no Tactics – Jume no kakera wa koroši no kaori (TV film)

TV seriály

2019 Cúdžó kógeki ga zentai kógeki de nikai kógeki no okásan wa suki desuka? (TV seriál)
I sekai karu tetto (TV seriál)
2018 Džingai-san no jome (TV seriál)
High Score Girl (TV seriál)
Hisone to Masotan (TV seriál)
Učú senkan Tiramisu (TV seriál)
Učú senkan Tiramisu II (TV seriál)
2017 Berserk (TV seriál)
2016 Active Raid: Kidó kjóšúšicu dai hači gakari (TV seriál)
Amaama to inazuma (TV seriál)
Heybot! (TV seriál)
Mahó šódžo ikusei keikaku (TV seriál)
Mahócukai Precure! (TV seriál)
Re: Zero kara hadžimeru isekai seikacu (TV seriál)
Tales of Zestiria the X (TV seriál)
Unhappy (TV seriál)
ViVid Strike! (TV seriál)
2015 Heavy Object (TV seriál)
Himóto! Umaru-čan (TV seriál)
Juru juri san hai! (TV seriál)
Kófuku Graffiti (TV seriál)
Mahó šódžo lyrical Nanoha ViVid (TV seriál)
Military! (TV seriál)
Sókjú no Fafner: Exodus (TV seriál)
Sókjú no Fafner: Exodus 2 (TV seriál)
Taimadó gakuen 35 šiken šótai (TV seriál)
To Love-Ru: Trouble - Darkness 2nd (TV seriál)
Šimoneta to iu gainen ga sonzai šinai taikucu na sekai (TV seriál)
Šinmai maó no Testament: Burst (TV seriál)
2014 Mahó šódžo taisen (TV seriál)
Mekakucity Actors (TV seriál)
No Game, No Life (TV seriál)
Saki: Zenkoku hen (TV seriál)
Seitokai jakuindomo * (TV seriál)
Sekai seifuku: Bōryaku no Zvezda (TV seriál)
Selector Infected Wixoss (TV seriál)
Selector Spread Wixoss (TV seriál)
Sidonia no kiši (TV seriál)
Sidonia no kiši: Daikjú wakusei sen'eki (TV seriál)
Širogane no iši: Argevollen (TV seriál)
2013 Haijore! Njaruko-san W (TV seriál)
Love Lab (TV seriál)
Mondaidžitači ga isekai kara kurusó desu jo? (TV seriál)
Strike the Blood (TV seriál)
Toaru kagaku no Railgun S (TV seriál)
Walkure Romanze (TV seriál)
2012 Džinrui wa suitai šimašita (TV seriál)
Haijore! Njaruko-san (TV seriál)
Hidamari Sketch x Honeycomb (TV seriál)
Ixion Saga: Dimension Transfer (TV seriál)
Kill Me Baby (TV seriál)
Saki: Ačigahen – Episode of Side-A (TV seriál)
Sakurasó no pet na kanodžo (TV seriál)
To Love-Ru: Trouble - Darkness (TV seriál)
2011 Hana-saku iroha (TV seriál)
Kore wa Zombie desu ka? (TV seriál)
Nekogami jaojorozu (TV seriál)
Nurarihjon no mago: Sennen makjó (TV seriál)
Sket Dance (TV seriál)
Šakugan no Šana III: Final (TV seriál)
2010 Majoi neko Overrun! (TV seriál)
Motto To Love-Ru: Trouble (TV seriál)
Nurarihjon no mago (TV seriál)
Seitokai jakuindomo (TV seriál)
Toaru madžucu no Index II (TV seriál)
Ókami-san to šičinin no nakamatači (TV seriál)
2009 Fairy Tail (TV seriál)
Hanasakeru seišónen (TV seriál)
Higepijo (TV seriál)
Taišó jakjú musume. (TV seriál)
Toaru kagaku no Railgun (TV seriál)
2008 Crystal Blaze (TV seriál)
Net Ghost Pipopa (TV seriál)
To Love-Ru: Trouble (TV seriál)
Toaru madžucu no Index (TV seriál)
Zero no cukaima: Princess no rondo (TV seriál)
Šigofumi (TV seriál)
2007 Heroic Age (TV seriál)
Nodame cantabile (TV seriál)
Tokio madžin gakuen kenpučó: Tó (TV seriál)
Tokio madžin gakuen kenpučó: Tó – Dai ni maku (TV seriál)
Zero no cukaima: Futacuki no kiši (TV seriál)
Šakugan no Šana II: Second (TV seriál)
Šugo Chara! (TV seriál)
2006 Code Geass: Hangjaku no Lelouch (TV seriál)
Coyote Ragtime Show (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Kin'iro no Chord: Primo Passo (TV seriál)
Pokémon: Diamant a perla (TV seriál)
Ray the Animation (TV seriál)
Starship Operators (TV seriál)
Tactical Roar (TV seriál)
Zero no cukaima (TV seriál)
2005 Akuei to Gaččinpo: Tenkomori (TV seriál)
Dívka z Pekla (TV seriál)
Madžime ni fumadžime Kaikecu Zorori (TV seriál)
Mahoraba: Heartful days (TV seriál)
Trinity Blood (TV seriál)
Šakugan no Šana (TV seriál)
2004 Akuei to Gaččinpo (TV seriál)
Mermaid Melody pičipiči Pitch Pure (TV seriál)
Sókjú no Fafner: Dead Aggressor (TV seriál)
2003 Mermaid Melody pičipiči Pitch (TV seriál)
UFO Princess Valkyrie: Džúnigacu no jasókjoku (TV seriál)
2002 Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky