foto

Gerald Gordon

  • nar. 12.7.1934
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 17.8.2001 (67 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Dirty Laundry
1992 Šéf (TV film)
1990 Jidášův plán
1989 Supové silnic
1988 Patty Hearstová
1980 Day the Women Got Even, The (TV film)
1977 Mravenci (TV film)
1975 Force Five (TV film)
1973 Peklo v Harlemu
1965 Přelud
1964 One Man's Way
1962 40 Pounds of Trouble

TV seriály

1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Vengeance (S02E16)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Druhá vlna (S01E04)
1987 Hard Knocks (TV seriál)
1986 Elektrický rytíř (TV seriál)
Perfect Strangers (TV seriál)
The Wizard (TV seriál)
Valerie (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Highway to Heaven (TV seriál)
1983 Automan (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Bratrova pomsta (S02E03)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
Highcliffe Manor (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1975 One Day at a Time (TV seriál)
1966 Inspektor Hawk (TV seriál)
1963 Ben Jerrod (TV seriál)
General Hospital (TV seriál)
The Doctors (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
In Praise of Pip (S05E01)
1961 The New Breed (TV seriál)
1960 Michael Shayne (TV seriál)
The Law and Mr. Jones (TV seriál)
1959 The Untouchables (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace