foto

Daniela Pokorná

  • nar. 25.2.1948 (72 let)
    Bukurešť, Rumunsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Hrobník (TV film)
2001 Z pekla štěstí 2
1999 Z pekla štěstí
1998 Královny kouzelného lesa (TV film)
1991 Pohádka o touze (TV film)
Princezna Duše (TV film)
1989 Berenika (TV film)
Kdo probudí Pindruše ...? (TV film)
Stačí stisknout (TV film)
Svatební kočár (TV film)
Táta k příštím Vánocům (TV film)
1988 Nejlepší kšeft mýho života (TV film)
To nám byl čert dlužen (TV film)
1987 Dribling (TV film)
Pojď, dáme sbohem žízni (TV film)
Střecha nad hlavou (TV film)
1986 Kus života (TV film)
1985 Pohádka o Malíčkovi
1984 Angolský deník lékařky (TV film)
1983 Ďábel ví hodně (TV film)
1982 Třeboňská pohádka (TV film)
Vyhnanství (TV film)
1981 Zralé víno
1979 Jak rodí chlap
1977 Jak zničit vlastní mužstvo (TV film)
Oddechový čas
1976 Hra o jablko
Náš dědek Josef
Půjčka (TV film)
1975 Pomerančový kluk
Vilém Rozkoč (TV film)
1973 Příběh vojáka Hartmana (studentský film)
1972 Podezření
1971 Hry lásky šálivé
1970 Svatby pana Voka
Ucho
1969 Já, truchlivý Bůh
1964 Neobyčejná třída

TV seriály

2019 Dáma a Král (TV seriál)
Vyhoďme ho z kola ven (S04E05)
2017 Modrý kód (TV seriál)
Přijmout trest (S02E17)
2012 Helena (TV seriál)
Všechno nejlepší (S02E10)
Vlasy (S02E09)
2010 Cukrárna (TV seriál)
Dopis (E03)
2008 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Pomluvu nezabiješ (S04E10)
2007 Světla pasáže (TV seriál)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Nejsem kukačka (S02E65)
Nemáte sestru? (S02E63)
2006 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Neutečeš mi? (S01E56)
Chodíte mi za ženou (S01E54)
Vztah je dřina (S01E53)
2004 Pojišťovna štěstí (TV seriál)
1998 Život na zámku (TV seriál)
Zkouška (S02E15)
1993 Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
Tatínku, máte dvojčátka! (E08)
1990 Heřmánci (TV seriál)
Jakub (E06)
Katka a Klára (E04)
Afra (E02)
1989 Dlouhá míle (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
1988 Rodáci (TV seriál)
Epizoda 11 (E11)
Epizoda 10 (E10)
Epizoda 9 (E09)
1986 Bylo nás šest (TV seriál)
Loučení (E01)
Chobotnice z II. patra (TV seriál)
Veselé Vánoce přejí Zelená a Modrý (E04)
1984 Sanitka (TV seriál)
Epizoda 11 (E11)
1982 Tak se ptám (TV seriál)
Od sedmi do čtyř (E09)
Ale je ženatý (E05)
1981 Tak se ptám (TV seriál)
Černá kulička (E04)
Budu ti psát (E03)
1980 Zkoušky z dospělosti (TV seriál)
Krádež (E04)

Dokumentární

2005 O dvacáté páté hodině (TV film) - vyp.
2004 Země sluncem políbená (TV film) - vyp.
1994 Z rodu Přemyslovců (TV seriál)

Host

TV pořady

2010 Ze závislosti do nezávislosti (TV pořad)
2005 O češtině (TV pořad)
1993 O poklad Anežky české (TV pořad)