foto

Geoffrey Deuel

  • nar. 17.1.1943 (76 let)
    Rochester, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 108 Stitches
1988 Při výkonu služby: Vrazi agentů (TV film)
1978 Chinese Caper, The
1973 Terminal Island
1972 Movin' On (TV film)
1970 House on Greenapple Road, The (TV film)
John Chisum

TV seriály

1975 Joe Forrester (TV seriál)
1974 Nakia (TV seriál)
Petrocelli (TV seriál)
Planet of the Apes (TV seriál)
The Manhunter (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Mladí a neklidní (TV seriál)
The Magician (TV seriál)
Toma (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
The Smith Family (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
To Rome with Love (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
Occasional Wife (TV seriál)
The Monkees (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1952 The Fisher Family (TV seriál)

Dokumentární

1992 Legends of the West - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace