foto

Jurij Utkin

  • nar. 23.12.1968 (49 let)
    Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dovlatov
Gogol. Strašnaja mesť
Gogol. Vij (TV film)
2017 Gogol: Začátek (TV film)
Tri dňa do vesny
2016 Ivanovy
Molot
Ostorožno! Vchod razrešjon (TV film)
2015 Pod električeskimi oblakami
2014 Adalbert Ox
2013 Stalingrad
2011 Agent osobogo naznačenija 2: Krestnyj otěc (TV film)
2003 Případ Mahowny

TV seriály

2019 Zoloto Lagina (TV seriál)
2018 Ostaťsja v živych (TV seriál)
Čužaja (TV seriál)
2017 Děmon revoljucii (TV seriál)
Jelena Prekrasnaja (TV seriál)
Kazniť nělzja pomilovať (TV seriál)
Nědrognuvšej rukoj (E05)
Komissarša (TV seriál)
Krylja Imperii (TV seriál)
Labirinty (TV seriál)
Most (TV seriál)
Optimisty (TV seriál)
2016 Jekatěrina. Vzljot (TV seriál)
Mata Hari (TV seriál)
Naše sčastlivoje zavtra (TV seriál)
Pjať minut tišiny (TV seriál)
Tri lani na almaznoj trope (TV seriál)
2015 Apperkot dlja Gitlera (TV seriál)
Beregovaja ochrana 2 (TV seriál)
Okryljonnyje (TV seriál)
Policejskij učastok (TV seriál)
Sněg i pepel (TV seriál)
Vlasik. Těn Stalina (TV seriál)
Voschožděnije na Olimp (TV seriál)
Vysokije stavki (TV seriál)
Čuma (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Sveděnije sčjotov (S03E31)
Sdělka (S03E30)
2014 Ladoga (TV seriál)
Mažor (TV seriál)
Ochotniki za golovami (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Ošibka (S08E29)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Potěrjannyj raj (S14E10)
2013 Dvoje s pistoletami (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Pepel (TV seriál)
Pozyvnoj "Staja" (TV seriál)
2012 Gruz (TV seriál)
Ja otmeňaju smerť (TV seriál)
Kulinar (TV seriál)
2011 Dostojevskij (TV seriál)
Univer. Novaja obščaga (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Licom k licu (S05E03)
2010 Tulskij Tokarev (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Lesnik (S04E03)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Sorok vosem časov (S11E23)
2009 Litějnyj (TV seriál)
Rok-n-roll živ (S03E05)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Ošibka Samuraja (S10E19)
2008 Suděbnaja kolonka (TV seriál)
2005 Morskije ďjavoly (TV seriál)
2004 Mangust (TV seriál)
Koněc igry (S02E03)
2001 Tajny sledstvija (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace