foto

Jurij Utkin

  • nar. 23.12.1968 (51 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Zoja
2019 Krasnyj prizrak
2018 Dovlatov
Gogol. Strašnaja mesť
Gogol. Vij (TV film)
2017 Gogol: Začátek (TV film)
Tri dňa do vesny
2016 Ivanovy
Molot
Ostorožno! Vchod razrešjon (TV film)
2015 Korset
Pod elektrickými mračny
2014 Adalbert Ox
2013 Stalingrad
2003 Případ Mahowny

TV seriály

2020 Alex Ljutyj (TV seriál)
Aljoša (TV seriál)
Diversant: Krym (TV seriál)
I snova budět děň (TV seriál)
Novaja žizň (TV seriál)
Ochota na pevicu (TV seriál)
Pervyj otděl (TV seriál)
Russkij plennik (TV seriál)
Šerlok Cholms v Rossii (TV seriál)
2019 Straži Otčizny (TV seriál)
Matreški (E01)
Zoloto Lagina (TV seriál)
Velikolepnaja pjaťorka (TV seriál)
Noč polna užinov (S02E29)
2018 Ostaťsja v živych (TV seriál)
Russkije gorki (TV seriál)
Čužaja (TV seriál)
Svoi (TV seriál)
Rokovaja noč (S02E01)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Posledneje čajepitije (S16E26)
2017 Děmon revoljucii (TV seriál)
Jelena Prekrasnaja (TV seriál)
Kazniť nělzja pomilovať (TV seriál)
Nědrognuvšej rukoj (E05)
Komissarša (TV seriál)
Krylja Imperii (TV seriál)
Slepyje (E06)
Labirinty (TV seriál)
Most (TV seriál)
Optimisty (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Simbioz (S02E20)
2016 Jekatěrina. Vzljot (TV seriál)
Mata Hari (TV seriál)
Naše sčastlivoje zavtra (TV seriál)
Pjať minut tišiny (TV seriál)
Tri lani na almaznoj trope (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Dětskaja ploščadka (S02E21)
2015 Apperkot dlja Gitlera (TV seriál)
Beregovaja ochrana 2 (TV seriál)
Okryljonnyje (TV seriál)
Policejskij učastok (TV seriál)
Sněg i pepel (TV seriál)
Vlasik. Těn Stalina (TV seriál)
Voschožděnije na Olimp (TV seriál)
Vysokije stavki (TV seriál)
Samyj bespoleznyj čelovek (S01E08)
Čuma (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Sveděnije sčjotov (S03E31)
Sdělka (S03E30)
2014 Ladoga (TV seriál)
Mažor (TV seriál)
Ochotniki za golovami (TV seriál)
Čužoje (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Ošibka (S08E29)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Potěrjannyj raj (S14E10)
2013 Dvoje s pistoletami (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Korabl-prizrak (S01E26)
Pepel (TV seriál)
Pozyvnoj "Staja" (TV seriál)
2012 Gruz (TV seriál)
Ja otmeňaju smerť (TV seriál)
Kulinar (TV seriál)
Operacija "Orion" (S01E06)
2011 Dostojevskij (TV seriál)
Univer. Novaja obščaga (TV seriál)
Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Krestnyj otěc (S02E04)
Proščaj, "makarov"! (TV seriál)
Vračebnaja tajna (E23)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Licom k licu (S05E03)
2010 Tulskij Tokarev (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Lesnik (S04E03)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Sorok vosem časov (S11E23)
2009 Litějnyj (TV seriál)
Rok-n-roll živ (S03E05)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Ošibka Samuraja (S10E19)
2008 Suděbnaja kolonka (TV seriál)
2005 Morskije ďjavoly (TV seriál)
2004 Mangust (TV seriál)
Koněc igry (S02E03)
2001 Tajny sledstvija (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky