foto

Akitake Kóno

  • nar. 8.10.1911 (108 let)
    Nagasaki, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1969 Jóen dokufuden: Okacu kjódžó tabi
Korošija o barase
1967 Bakučiuči
Bakučiuči: Ippiki rjú
Kangoku e no šótai
Zenigata Heidži
1966 Nora inu
Otoko dokjó de šóbu suru
Tenka no kaidandži
1965 Akai taka
Zettai tasú
1964 Cholera no širo
1963 Kizudarake no futekimono
Tókjó antačaburu: Dassó
1962 Hibari no sado džówa
Hibari, Čiemi no jadžikita dóčú
Kamome ga tonde
Zankoku na cuki
1961 Išin no kagaribi
Kanbi no santó šain
Kaši no onna Išimacu
Tókjó šinsengumi
Wakasamazamurai torimonočó: Kuroi cubaki
1960 Džúnanasai no gjakušú: Mukó mizu no mikkakan
Hatamoto taikucu otoko: Nazo no ansacutai
Kurošio hibun: Džigoku no hjakuman rjó
Saigo no kirifuda
San kjódai no kettó
Sórecu šinsengumi: Bakumacu no dóran
Tarao Bannai: Nanacu no kao no otoko da ze
Waga ai
Ógon no okite
Ózora no muhómono
1959 Daibosacu tóge: Kankecuhen
Giwaku no joru
Kemono no tóru miči
Muhógai no jaródomo
Ošidori dóčú
Tokudane sandžú džikan: Daisan no onna
1958 Daibosacu tóge: Dainibu
Kaze to onna to tabigarasu
Kúčú circus: Araši o jobu módžú
Majaku sangó
Taikóki
Wakasama samurai torimonočó: Benizuru jašiki
Ši no kabe no daššucu
Šinsengumi
1957 Inoči mo koi mo
Kawakami tecuharu monogatari: Sebangó 16
Samurai Nippon
1956 Akuma no mači
Akó róši: Ten no maki – Či no maki
Gin šindžú
Nikutai no micuju
1955 Edo issun no muši
Osanaki mono wa uttaeru
Šimai
Šundžú abaredžiši
1954 Utagojomi onacu Seidžúró
Čúšingura: Hana no maki – juki no maki
1953 Hana no šógai
Kinsei meišóbu monogatari: Hana no kódókan
Tókon
1952 Ankokugai no oni
Kiri no joru no kjódan
Ošare kjódžo
Šinsengumi: Ikeda Jasódó, Maken ranbu
Šura hakkó
1951 Haha ningjó
Santa monogatari
1950 Bórjoku no mači
Hlasy padlých studentů
Senricu
1949 Buraikan čóbé
Džigoku no kifudžin
Tonosama Hotel
1948 Waga ai wa jama no kanata ni
1947 Ginrei no hate
1946 Inoči aru kagiri
Minšú no teki

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky