foto

Jamie Mathieson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Vše, co jste kdy chtěli vědět o cestování v čase

TV seriály

2017 Pán času (TV seriál)
Oxygen (S10E05)
2015 Tripped (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Dívka, která zemřela (S09E05)
2014 Pán času (TV seriál)
Flatline (S08E09)
Mummy on the Orient Express (S08E08)
2013 Cena za lidskost (TV seriál)
Pie and Prejudice (S05E03)
2012 Cena za lidskost (TV seriál)
The Graveyard Shift (S04E03)
2011 Becoming Human (TV seriál)
Cena za lidskost (TV seriál)
Type 4 (S03E03)
2010 Dirk Gently (TV seriál)
Cena za lidskost (TV seriál)
Educating Creature (S02E04)

Herecká filmografie

Dokumentární

2014 Doctor Who Extra (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace