foto

Rudolf Stärz

  • nar. 15.8.1946 (73 let)
    Terezín u Čejče, Československo

Kontakt

  • Národní Divadlo
    Ostrovní 1
    112 30
    Praha 1

Herecká filmografie

Filmy

2018 Psychopompos (studentský film)
2016 Menandros & Thaïs
2008 Bathory
1996 Periferie (TV film)
1995 Mutters Courage
1992 Komu šplouchá na maják (TV film)
Královský život otroka (TV film)
Něco lehčího (TV film)
Osvětová přednáška v Suché Vrbici (TV film)
1990 Kdo s koho (TV film)
1989 Divoká svině
Člověk proti zkáze
1987 Proč?
Úsmev diabla
1983 Dlouhý čas loučení (TV film)
1980 Postřižiny

TV seriály

2018 Modrý kód (TV seriál)
Dluhy se musí platit (S03E31)
Specialisté (TV seriál)
Ztracená mrtvola (S03E05)
2017 Modrý kód (TV seriál)
Přijmout trest (S02E17)
2015 Policie Modrava (TV seriál)
Případ kocoura Mikeše (S01E09)
2005 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Výlet (S02E05)
2001 Četnické humoresky (TV seriál)
1993 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Volavka (S04E02)
1992 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Padělek (S03E05)
1990 Největší z Pierotů (TV seriál)
Šestadvacet Pierotových neštěstí (E05)
Zlatý sen (E04)
Láska a beznaděje (E03)
další epizody (5)
1989 Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
Veronika a páv (E03)

Divadelní záznam

2015 Penis Pravdy (divadelní záznam)
2006 Takový žertík (divadelní záznam)
2003 Komedie omylů (divadelní záznam)
1984 Tři sestry (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky