foto

Marina Duksova

  • nar. 18.12.1984 (34 let)
    Khislavichi, Smolenskaya oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Pocelujev most

TV seriály

2018 Realizacija (TV seriál)
Iznanka pravosudija (E06)
2017 Akvatorija (TV seriál)
Vernyje druzja (E32)
2016 Klim (TV seriál)
2015 Belaja strela. Vozmezdije (TV seriál)
Novogodněje sčastě (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Samyj bezopasnyj rajon (S01E19)
Pogoňa za tremja zajcami (TV seriál)
Policejskij učastok (TV seriál)
2014 Cholodnyj rasčet (TV seriál)
Grigorij R. (TV seriál)
Inspektor Kuper 2 (TV seriál)
Mažor (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
2013 Dvoje s pistoletami (TV seriál)
Kulinar 2 (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Sekretnyj zavod (S01E22)
Gnězdo aista (S01E21)
Rozygryš (S01E20)
další epizody (4)
Razvědčicy (TV seriál)
Zadanija osoboj važnosti: Operacija "Tajfun" (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Falšivka (S02E12)
2012 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Černaja vdova (S12E05)
2011 Narkotrafik (TV seriál)
Něbesnyj sud (TV seriál)
Šaman (TV seriál)
Krovavyj maršrut (S01E01)
2010 Dom u bolšoj reki (TV seriál)
2008 Litějnyj (TV seriál)
2005 Morskije ďjavoly (TV seriál)
2001 Tajny sledstvija (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky