foto

Akio Izucu

  • nar. 20.10.1977 (42 let)
    Tokušima, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2016 Kuroi Jukai (TV film)
Tamio bangai hen (TV film)
Tamio spin off (TV film)
2015 Nounai Poison Berry
2014 Kindaichi Kosuke VS Akechi Kogoro Futatabi (TV film)
2013 Kindaichi Kosuke vs Akechi Kogoro
2011 Eiga Kaibutsu-kun
2010 Mō Kaette Kita Yo!! Kaibutsu-kun Subete Shinsaku SP (TV film)
Poslední slib (TV film)

TV seriály

2019 Ore no skirt, doko itta? (TV seriál)
Tokusacu gagaga (TV seriál)
2017 Cecile no Mokuromi (TV seriál)
2016 99.9.: Keidži senmon bengoši (TV seriál)
IQ246: Karei naru džikenbo (TV seriál)
Isan sózoku bengoši: Kakizaki Šin'iči (TV seriál)
Kiseki no hito (TV seriál)
Rinšó hanzai gakuša Himura Hideo no suiri (TV seriál)
2015 Icucuboši tourist: Saikó no tabi, goannaišimasu (TV seriál)
Išitači no ren'ai džidžó (TV seriál)
Samurai Sensei (TV seriál)
Seišun tantei Haruja (TV seriál)
Tamió (TV seriál)
2014 First Class (TV seriál)
First Class 2 (TV seriál)
Hanasaku ašita (TV seriál)
Isharyo Bengoshi (TV seriál)
Zero no Shinjitsu (TV seriál)
Šinigami-kun (TV seriál)
2013 Jorozu uranaidokoro onmjója e jókoso (TV seriál)
Kasuka na kanodžo (TV seriál)
Phi Brain: Kami no Puzzle (TV seriál)
Taiyo no Wana (TV seriál)
2012 13-sai no harówáku (TV seriál)
Honjitsu wa Taian Nari (TV seriál)
Iki mo dekinai nacu (TV seriál)
Kazoku no uta (TV seriál)
Sarutobi Sansei (TV seriál)
2011 11 nin mo iru! (TV seriál)
Control: hanzai šinro sósa (TV seriál)
Džiu (TV seriál)
Namae o nakušita megami (TV seriál)
Phi Brain: Kami no Puzzle (TV seriál)
2010 Buraddi mandei 2 (TV seriál)
JOKER Yurusarezaru Sosakan (TV seriál)
Kaibucu-kun (TV seriál)
Nagareboši (TV seriál)
2009 Atašinči no danši (TV seriál)
Mr. Brain (TV seriál)
News Sokuho wa Nagareta (TV seriál)
Orutorosu no inu (TV seriál)
Rabu šaffuru (TV seriál)
Untouchable (TV seriál)
2008 Bloody Monday (TV seriál)
Ičipondo no fukuin (TV seriál)
Rasuto furenzu (TV seriál)
2007 Joshi Deka! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky