foto

Elizabeth Dennehy

  • nar. 1.10.1960 (57 let)
    Jacksonville, North Carolina, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 American Folk
2012 Janeane from Des Moines
2008 Hancock
2007 Welcome to Paradise
2002 Červený drak
2001 To je vražda, napsala: Konečně na svobodě (TV film)
1999 Come On, Get Happy: The Partridge Family Story (TV film)
Hotel pro rukojmí (TV film)
Poslední muž na planetě Země (TV film)
1998 Proroctví
Žoldák: Legie zkázy
1997 Auto na útěku (TV film)
Gattaca
Hra
Hranice nevinnosti (TV film)
1994 Jack Reed 3: Na dosah spravedlnosti (TV film)
Jasné nebezpečí
1993 Nechci být sám (TV film)
1992 Druhá šance

TV seriály

2013 Mystérium sexu (TV seriál)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
Médium (TV seriál)
A Cure for What Ails You (S04E13)
2006 Čarodějky (TV seriál)
Neklidné sny (S08E19)
2005 První prezidentka (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Děje se tu cosi čarodějného, část druhá (S07E22)
Skříňka hrůz (S07E18)
Slaměná vdova (S07E16)
další epizody (5)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Leovi se něco stalo (S07E09)
Prostý čarodějnický plán (S07E02)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 V tajných službách (TV seriál)
2000 Gideon's Crossing (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Cold Hearts (S06E17)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
1997 C-16: FBI (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
Prváci (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Pilot (S04E23)
The Handicap Spot (S04E22)
1991 Brooklyn Bridge (TV seriál)
1990 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
To nejlepší z obou světů 2/2 (S04E01)
To nejlepší z obou světů 1/2 (S03E26)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Dokumentární

2013 Star Trek: The Next Generation - Regeneration: Engaging the Borg

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace