foto

Maria P. Petruolo

  • nar. 28.3.1989 (31 let)
    Marcianise, Campania, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Nejlepší vyhrává (TV film)
Questo piccolo grande amore
Střelec
2008 Coco Chanel (TV film)
2007 Klára a František (TV film)
Segreto di Arianna, Il (TV film)
2004 Annin dům (TV film)
2003 Muži a ženy, lásky a lži
2002 Maria Josè, l'ultima regina (TV film)

TV seriály

2014 Madre, aiutami. (TV seriál)
Una pallottola nel cuore (TV seriál)
2012 Nero Wolfe (TV seriál)
2006 Raccontami (TV seriál)
2005 Gente di mare (TV seriál)
Nedokonalé zločiny (TV seriál)
2004 Diritto di difesa (TV seriál)
Síla intrik (TV seriál)
2000 La squadra (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky