foto

Laura Breszka

  • nar. 18.1.1988 (32 let)
    Wroclaw, Dolnoslaskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Bejby Blues
2010 Nie ten człowiek

TV seriály

2020 Komisarz Alex (TV seriál)
Gorzka czekolada (S14E03)
2019 Zakochani po uszy (TV seriál)
2018 Pensjonat nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (12)
W rytmie serca (TV seriál)
Więzy krwi (S02E09)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 12 (S09E12)
Episode 9 (S09E09)
Episode 1 (S09E01)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Polowanie na jelenie (S19E08)
2017 Komisarz Alex (TV seriál)
Maja przed północą (S09E05)
2015 Nie rób scen (TV seriál)
Klub śpiących matek (E09)
Singielka (TV seriál)
Cisza nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (6)
2014 Cisza nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Wataha (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (5)
2013 Komisarz Alex (TV seriál)
Bilet do śmierci (S03E02)
Rodzinka.pl (TV seriál)
Dorastanie (S05E16)
Komunia (S05E15)
2012 Ja to mam szczęście (TV seriál)
Episode 17 (S01E17)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
2011 Julia (TV seriál)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 10 (S03E10)
Licencja na wychowanie (TV seriál)
Kukurydza, to podstępne warzywo (S03E04)
2004 Pierwsza miłość (TV seriál)
2000 M jak miłość (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2015 Singielka (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 Saturday Night Live Polska (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky