foto

Alexandr Klemantovič

  • nar. 23.11.1962 (57 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Sojuz spasenija
2009 Možno, ja budu zvať těbja mamoj?
1990 Pěrvyj etaž

TV seriály

2019 Pustyňa (TV seriál)
2018 Kupčino (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Realizacija (TV seriál)
Mužskaja rabota (E05)
2017 Melnik (TV seriál)
Ženščina v bědě 4 (TV seriál)
2016 Ženščina v bědě 3 (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Strach vysoty (S04E20)
Proščaj, ment (S04E19)
Česť oficera (S04E16)
další epizody (6)
2015 Policejskij učastok (TV seriál)
Voschožděnije na Olimp (TV seriál)
Ženščina v bědě 2 (TV seriál)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Zvonok (S02E13)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Smešannyje čuvstva (S15E08)
Luna v skorpioně (S15E05)
2014 Gastroljory (TV seriál)
Mažor (TV seriál)
Svoja čužaja (TV seriál)
Taljanka (TV seriál)
Ženščina v bědě (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Gorjačij par (S14E04)
2013 Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Fejerverk (S01E10)
PPS (TV seriál)
Ja ubil (S02E13)
Zakaz (S02E05)
2012 Kulinar (TV seriál)
Predatěl (TV seriál)
2011 PPS (TV seriál)
Oborotěň (S01E08)
Litějnyj (TV seriál)
Podozrevajemyj (S06E11)
2010 Doznavatěl (TV seriál)
Moroz (S01E18)
Děsant jesť děsant (TV seriál)
Slovo ženščině (TV seriál)
2009 Russkij dubl (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Strach vysoty (S02E03)
2008 Mentovskije vojny (TV seriál)
Provokator (S04E02)
2007 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Slučajnaja vstreča (S03E05)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Bračnyje uzy. Časť 2 (S08E08)
Bračnyje uzy. Časť 1 (S08E07)
2005 Morskije ďjavoly (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky