foto

John De Luca

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Escape from Marwin
La noche de 12 años
2016 Glamour Dolls
2008 Čistá práce

TV seriály

2019 En el corredor de la muerte (TV seriál)
Protidrogové: Costa del Sol (TV seriál)
2002 Ultimate Force (TV seriál)

Dokumentární

2011 Svědci paranormálních jevů (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Glamour Dolls

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Glamour Dolls

Producentská filmografie

Filmy

2016 Glamour Dolls

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky