foto

Xenija Iljasova

  • nar. 30.4.1981 (39 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Za čužije grechi (TV film)

TV seriály

2020 Magomajev (TV seriál)
2019 Aňutiny glazki (TV seriál)
2018 Konnaja policija (TV seriál)
2017 Standarty krasoty (TV seriál)
Svidětěli (TV seriál)
Založnik (S01E01)
2016 Čelnočnicy (TV seriál)
Žemčuga (TV seriál)
2015 Rozysk (TV seriál)
Episode 15 (S03E15)
Episode 12 (S03E12)
Episode 10 (S03E10)
další epizody (4)
2013 Legalnyj doping (TV seriál)
Penelopa (TV seriál)
Propavšie bez věsti (TV seriál)
Sklifosovskij 2 (TV seriál)
2012 Bez sroka davnosti (TV seriál)
Kto, jesli ně ja? (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
Vsegda govori "vsegda" 9 (TV seriál)
2011 Molodožjony (TV seriál)
2009 Voroniny (TV seriál)
2008 Suděbnaja kolonka (TV seriál)
2007 Agentstvo "Alibi" (TV seriál)
Lunatik (E22)
Atlantida (TV seriál)
Gorodskoj romans (TV seriál)
2005 Aeroport (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky