foto

Pavel Klener

  • nar. 1982
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2004 Půlvražda

TV pořady

2008 Psí život (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Filmy

2004 Půlvražda

Kameramanská filmografie

TV seriály

2007 Fokus ČT24 (TV seriál)

Dokumentární

2017 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Tonyho Linharta (S14E10)
13. komnata Heleny Maršálkové (S14E03)
2015 Clarinet Factory - Ozvěny z kamene (koncert)
2013 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Ivana Klímy (S08E35)
13. komnata Olgy Šípkové (S08E25)
13. komnata Vladimíra Hrona (S08E18)
2012 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Pavla Sedláčka (S08E13)

TV pořady

2017 Nový začátek (TV pořad)
2016 Nemocnice Motol (TV pořad)
Parta Maraton (TV pořad)
2015 Kousek nebe (TV pořad)
Skrytý potenciál (TV pořad)
Telefon (TV pořad)
Češi na cestách (TV pořad)
2014 112 (TV pořad)
Bedekr (TV pořad)
Gejzír (TV pořad)
Hlava rodiny (TV pořad)
2013 Lvíčata (TV pořad)
Náš zvěřinec (TV pořad)
Wifina (TV pořad)
2012 Tísňová linka (TV pořad)
2011 Kultura s Dvojkou (TV pořad)
Splněné sny (TV pořad)
Televizní klub neslyšících (TV pořad)
2010 Hodinový manžel (TV pořad)
Malá farma (TV pořad)
Prominenti (TV pořad)
2009 Nevzdávej to (TV pořad)
Proměny českého venkova (TV pořad)
2008 Experiment (TV pořad)
Psí život (TV pořad)
Retro (TV pořad)
Suďte je! (TV pořad)
2006 Extra (TV pořad)
2004 Reportéři ČT (TV pořad)
2002 Svět motorů (TV pořad)

Střihačská filmografie

TV pořady

2009 Polepšovna mazlíčků (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace