foto

A$AP Rocky

  • nar. 3.10.1988 (30 let)
    Harlem, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Monster
2016 Popstar: Never Stop Never Stopping
Zoolander No. 2
2015 Matroš

TV seriály

2016 Zviřátka (TV seriál)

Dokumentární

2015 Jeremy Scott: The People's Designer

Hudební videoklipy

2019 Mike WiLL Made-It, A$AP Rocky, A$AP Ferg, Nicki Minaj - Runnin (hudební videoklip)
2018 A$AP Rocky - Sundress (hudební videoklip)
A$AP Rocky feat. FKA twigs - Fukk Sleep (hudební videoklip)
A$AP Rocky feat. Juicy J - Gunz N Butter (hudební videoklip)
A$AP Rocky feat. Moby - A$AP Forever (hudební videoklip)
A$AP Rocky feat. Skepta - Praise The Lord (Da Shine) (hudební videoklip)
Famous Dex feat. A$AP Rocky - Pick It Up (hudební videoklip)
YG feat. A$AP Rocky - Handgun (hudební videoklip)
2017 A$AP Ferg feat. A$AP Rocky - The Mattress (hudební videoklip)
A$AP Ferg feat. A$AP Rocky, Dave East, French Montana, Rick Ross, Busta Rhymes & Snoop Dogg - East Coast (Remix) (hudební videoklip)
A$AP Mob feat. A$AP Rocky, A$AP Ferg - Wrong (hudební videoklip)
French Montana feat. A$AP Rocky - Said N Done (hudební videoklip)
G-Eazy feat. A$AP Rocky, Cardi B, French Montana, Juicy J, Belly - No Limit REMIX (hudební videoklip)
Mary J. Blige feat. A$AP Rocky - Love Yourself (hudební videoklip)
Playboi Carti feat. A$AP Rocky - New Choppa (hudební videoklip)
Skepta feat. A$AP Rocky & A$AP Nast - Ghost Ride (hudební videoklip)
The Weeknd - Reminder (hudební videoklip)
2016 Pusha T feat. Kanye West, A$AP ROCKY, The-Dream - M.P.A. (hudební videoklip)
The Black Eyed Peas feat. The World - #WHERESTHELOVE (hudební videoklip)
2015 A$AP Rocky feat. Joe Fox, Kanye West - Jukebox Joints (hudební videoklip)
Selena Gomez - Good For You (hudební videoklip)
2014 Puff Daddy feat. Rick Ross, French Montana - Big Homie (hudební videoklip)
2013 A$AP Rocky - Fashion Killa (hudební videoklip)
2012 Lana Del Rey - National Anthem (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2015 The Late Late Show with James Corden (TV pořad)
2014 The Tonight Show Starring Jimmy Fallon (TV pořad)
2013 The Arsenio Hall Show (TV pořad)
2012 Comedy Bang! Bang! (TV pořad)
The Eric Andre Show (TV pořad)
2011 Kruťárny (TV pořad)
2005 Made in Hollywood (TV pořad)
2004 CBC News: The Hour (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Napálené celebrity (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace