foto

Alex Lifeson

  • nar. 27.8.1953 (67 let)
    Fernie, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Extáze
2009 Kámoš k pohledání
Trailer Park Boys: Countdown to Liquor Day
Vysaj si
2006 Chlapi z karavanů

TV seriály

2019 Chlapi z karavanů: Animák (TV seriál)
Parkstock (S01E10)
Satanovi parchanti (S01E07)
2018 Crawford (TV seriál)
Manny's Way (E10)
I Can't Go to U2 Without You (E09)
Rukma Vimana (E05)
2015 Chicago Fire (TV seriál)
2112 (S04E06)
2003 Trailer Park Boys (TV seriál)
Closer to the Heart (S03E05)

Dokumentární

2019 RUSH: Cinema Strangiato 2019
2018 Bachman
2016 Rush: Time Stand Still
2015 Rush: R40 Live (koncert)
2013 Legendy rocku (TV seriál) - a.z.
2011 Příběh heavy metalu (TV seriál)
Rush - koncert 2011 (koncert)
2010 Rush: Beyond the Lighted Stage
2003 Rush in Rio (koncert)
Toronto Rocks (TV film)
1997 Classic Albums (TV seriál)
1985 Rush: Grace Under Pressure Tour 1984
1973 Come On Children

Skladatelská filmografie

Dokumentární

2003 Rush in Rio (koncert)

Host

TV pořady

2011 Big Morning Buzz Live (TV pořad)
2008 That Metal Show (TV pořad)
2005 The Colbert Report (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky