foto

Marija Antipp

  • nar. 26.5.1981 (38 let)
    Tallinn, Estonsko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Ubijstvo na 100 millionov

TV seriály

2014 Provokator (TV seriál)
2013 Balabol (TV seriál)
2012 Dikij (TV seriál)
Išču těbja (S03E08)
2010 Něvidimki (TV seriál)
Šakaly (E27)
Vsjo k lučšemu (TV seriál)
2008 Soldaty 15. Novyj prizyv (TV seriál)
2007 Čužije tajny (TV seriál)
2006 Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Prognoz gadostěj na zavtra (S03E02)
Kankan na pominkach (S03E01)
2005 Rubljovka Live (TV seriál)
2004 Diversant (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace