foto

Rick Najera

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Taco Shop
2008 Prázdniny za všechny prachy
2006 BBQ Bill

TV seriály

2013 East Los High (TV seriál)
1993 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Townsend Television (TV seriál)
1990 In Living Color (TV seriál)

TV pořady

1995 MADtv (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Taco Shop
2016 Salvation
2010 Lean Like a Cholo
2007 Universal Remote
2006 TV: The Movie
Trhni si!
2005 How the Garcia Girls Spent Their Summer
2004 Den bez Mexičana
1994 Floundering
1990 Proč já?
1989 Krvavý surf

TV seriály

2013 East Los High (TV seriál)
2004 Help, The (TV seriál)
2003 Západní křídlo (TV seriál)
The California 47th (S04E16)
1997 Město sexu (TV seriál)
1995 Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (TV seriál)
1993 Bakersfield P.D. (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)
1984 The Master (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)
1971 Columbo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace