foto

Muchtar Gusengadžijev

  • nar. 20.5.1964 (56 let)
    Dagestan, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Záhada Hory mrtvých
2008 Platon
2007 Medvěžja ochota
1993 Pistolet s glušitělem

TV seriály

2013 Bessonnica (TV seriál)
Poslednij iz Magikjan (TV seriál)
2012 Karpov (TV seriál)
Seti (S01E08)
Ogoň (S01E06)
Šerif (TV seriál)
Staryj Novyj god (S02E01)
2011 Kostoprav (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Skupoj platit žizňu (S02E17)
Objekt 11 (TV seriál)
Almaz-šach (E04)
Pjotr Pervyj. Zavěšanije (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Kogti tigricy (S08E07)
2010 Advokatěssy (TV seriál)
Podsudimyje sjadut naverňaka. Časť 2 (E10)
Podsudimyje sjadut naverňaka. Časť 1 (E09)
Černé ovce (TV seriál)
2007 Moja Prečistěnka (TV seriál)
2006 Major Větrov (TV seriál)
2005 Dorogaja Maša Běrezina (TV seriál)

Dokumentární

2003 Cirque du Soleil: Solstrom (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky