foto

Boris Moravec

  • nar. 30.9.1930 (88 let)
    Trnovany, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1995 Jak chutná smrt
1989 Bizon
Dynamit
1985 Dobré světlo
1984 Kouzelníkův návrat
1983 Zánik samoty Berhof
1982 Kouzelné dobrodružství
1981 Křtiny
Velká sázka o malé pivo (TV film)
1980 Tajemství ďáblovy kapsy (TV film)
Trhák
1979 Hon na kočku
1978 Kulový blesk
1975 Holka na zabití
Páni kluci
1974 Drahé tety a já
Holky z porcelánu
Zbraně pro Prahu
1973 Noc na Karlštejně
Přijela k nám pouť
1971 Šance
1970 Tvář pod maskou
Vražda Ing. Čerta
Ďábelské líbánky
1969 Ach, ta vojna (TV film)
Ezop
Krimi revue (TV film)
1968 Šíleně smutná princezna
1967 Když má svátek Dominika
Kinoautomat: Člověk a jeho dům
Ta naše písnička česká
1966 Poslední růže od Casanovy
Revue v mlze (TV film)
Svatební cesta aneb Ještě ne, Evžene! (TV film)
Ženu ani květinou neuhodíš
1965 Bílá paní
Hrdina má strach
Máte rádi Mozarta? (TV film)
Člověk proti sobě (TV film)
1964 Kdyby tisíc klarinetů
Obžalovaný
1963 Einstein kontra Babinský
Harlémská tragédie (TV film)
Melouch (TV film)
Smrt si říká Engelchen
Uspořená libra (TV film)
Věštec
1962 Malý Bobeš ve městě
Zhasněte lampióny (TV film)
Žárlivost (TV film)
1961 Malý Bobeš
Začátek konce (TV film)
1960 Kouzelný den
Všude žijí lidé
1959 Kam čert nemůže
Letiště nepřijímá
1958 Hlavní výhra
Mezi nebem a zemí
Muž mnoha tváří (TV film)
1957 V proudech
V pátek ráno
1956 Dobrý voják Švejk
Roztržka
Vina Vladimíra Olmera
1955 Direktiva (studentský film)
Strakonický dudák

TV seriály

1982 Dlouhá bílá stopa (TV seriál)
Návrat (E13)
Motocross (E12)
Matka (E11)
další epizody (13)

Dokumentární

1959 Jaroslav Vojta, herec čistého srdce

TV pořady

1964 Půjčovna talentů (TV pořad)
1963 Babiččina krabička (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1980 Trhák
1970 Velká neznámá

TV seriály

1982 Dlouhá bílá stopa (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1983 Píseň o plané růži (TV film)
1973 Sinfonietta (TV film)
1970 Šest uprchlíků (TV film)
1965 Máte rádi Mozarta? (TV film)
Člověk proti sobě (TV film)
1962 Ticho! Ticho! Ticho! (TV film)

Hudební videoklipy

1963 Oliver Twist (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

1961 Ztracená revue (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace