foto

Stephen Geaghan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2011 Na stopě vrahovi (TV film)
2008 Cesta do středu Země (TV film)
Muka
2005 Vražedné vzpomínky
2004 Devět životů
Láska v přímém přenosu (TV film)
2002 Babylon 5: Legenda o strážcích (TV film)
Carrie (TV film)
2001 Valentine
2000 Náhradnice (TV film)
1998 Tourist Trap (TV film)
1993 Zrozen k rychlosti (TV film)
1991 The Great Pretender (TV film)
1986 Dokonalá vražda (TV film)

TV seriály

2020 Ledová archa (TV seriál)
2019 Jiný život (TV seriál)
Ahoj (S01E10)
Srdce a duše (S01E09)
How the Light Gets Lost (S01E08)
další epizody (10)
2018 Take Two (TV seriál)
Family Ties (E11)
Stillwater (E10)
Shadows of the Past (E09)
další epizody (11)
2017 Lucifer (TV seriál)
Vegas With Some Radish (S03E06)
Mr. and Mrs. Mazikeen Smith (S03E03)
2015 Defiance (TV seriál)
My Name Is Datak Tarr and I Have Come to Kill You (S03E08)
The Beauty of Our Weapons (S03E07)
Where the Apples Fell (S03E06)
další epizody (6)
2013 Defiance (TV seriál)
Everything Is Broken (S01E12)
Past Is Prologue (S01E11)
The Bride Wore Black (S01E10)
další epizody (11)
2011 V (TV seriál)
Mother's Day (S02E10)
Devil in a Blue Dress (S02E09)
Uneasy Lies the Head (S02E08)
další epizody (10)
2010 V (TV seriál)
Red Sky (S01E12)
Fruition (S01E11)
Hearts and Minds (S01E10)
další epizody (8)
2009 Stav beztíže (TV seriál)
Kiss (E13)
Venus (E12)
Solitary (E11)
další epizody (13)
V (TV seriál)
It's Only the Beginning (S01E04)
A Bright New Day (S01E03)
There Is No Normal Anymore (S01E02)
Podstata strachu (TV seriál)
The Circle (E13)
Echoes (E12)
The Spirit Box (E11)
další epizody (4)
2008 Podstata strachu (TV seriál)
Skin and Bones (E08)
Community (E07)
New Year's Day (E06)
další epizody (8)
2007 Mistři science fiction (TV seriál)
2006 Krvavé svědectví (TV seriál)
2005 Three Moons Over Milford (TV seriál)
2004 4400 (TV seriál)
2002 Jeremiah (TV seriál)
Things Left Unsaid: Part 2 (S01E20)
Things Left Unsaid: Part 1 (S01E19)
A Means to an End (S01E18)
další epizody (20)
2000 Krajní meze (TV seriál)
Věda před soudem - první část (S06E21)
Ložisko (S06E20)
Syndrom (S06E19)
další epizody (21)
1999 Krajní meze (TV seriál)
Příště víc štěstí (S05E22)
Pronásledováni osudem (S05E21)
Otcové a synové (S05E20)
další epizody (22)
1998 Krajní meze (TV seriál)
K obrazu svému (S04E26)
Černá skřínka (S04E25)
Válka na Probosu (S04E24)
další epizody (26)
1997 Krajní meze (TV seriál)
Zvláštní vydání (S03E18)
Zkouška použitelnosti (S03E17)
Těla jako důkaz (S03E16)
další epizody (18)
1996 Krajní meze (TV seriál)
Ortel (S02E22)
Zmizení (S02E21)
Mimo tělo (S02E20)
další epizody (13)
Highlander (TV seriál)
Something Wicked (S04E13)
The Blitz (S04E12)
Timeless (S04E11)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Klouzači (S01E01)
Krajní meze (TV seriál)
Hlas rozumu (S01E21)
Právo na život (S01E20)
Kdyby ty stěny mohly mluvit (S01E19)
další epizody (14)
Highlander (TV seriál)
Chivalry (S04E10)
The Colonel (S04E07)
Reunion (S04E06)
další epizody (12)
1994 Highlander (TV seriál)
Blackmail (S03E10)
Obsession (S03E08)
The Lamb (S03E07)
další epizody (11)
1993 Highlander (TV seriál)
Epitaph for Tommy (S02E10)
Run for Your Life (S02E09)
Revenge of the Sword (S02E08)
další epizody (11)
1992 Highlander (TV seriál)
See No Evil (S01E11)
The Sea Witch (S01E09)
Deadly Medicine (S01E08)
další epizody (9)
1991 The Commish (TV seriál)
1990 Broken Badges (TV seriál)
Černý hřebec (TV seriál)
1989 Unsub (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky