foto

Anastasija Fedorkova

  • nar. 21.10.1980 (39 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Něadekvatnyje ljudi
2008 Láska bláznivá
2007 Labirinty ljubvi (TV film)

TV seriály

2018 Domašnij arest (TV seriál)
Čjornyje bušlaty (TV seriál)
2015 Iščejka (TV seriál)
Narušenije pravil (TV seriál)
Ťomnaja storona duši (TV seriál)
2014 Krasotki (TV seriál)
2013 Balabol (TV seriál)
2012 Inspektor Kuper (TV seriál)
Pjatnickij (TV seriál)
Novyj zakon (S02E29)
Semejnyj vopros (S02E12)
2011 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Kurjer (S03E11)
Pjatnickij (TV seriál)
Odin iz nas (S01E30)
Trevoga (S01E20)
Urok (S01E04)
Tolko ty (TV seriál)
2010 Advokatěssy (TV seriál)
Těbe koněc (E12)
Vychožu těbja iskat (TV seriál)
2007 Sled (TV seriál)
2006 Dětěktivy (TV seriál)
Klub (TV seriál)
Sčastlivy vmeste (TV seriál)
2005 Alexandrovskij sad (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky