foto

Jurij Gorin

  • nar. 20.5.1936 (83 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ženskaja versija. Vaše vremja i stěklo (TV film)
2016 SuperBobrovy
2015 Archipelag
Hřiště
Legenda o drakovi
Strana čuděs
2010 Peremirie
2007 Tupoj žirnyj zajac
2004 Na dálku
2001 Musorščik
1992 Meňaly
Otraženije v zerkale
Risk bez kontrakta
1990 Sluchaynyy vals
1989 Žizň po limitu
1987 Šura i Prosvirňak
1986 Poputčik

TV seriály

2017 Advokat (TV seriál)
Po mestam stojať (S09E10)
2016 Džinn (TV seriál)
Semejnyje obstojatelstva (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 6 (TV seriál)
2015 Kommunalka (TV seriál)
Mamočki (TV seriál)
Vsjo k lučšemu (TV seriál)
Dělta (TV seriál)
Talisman (S02E06)
Zaočnica (S02E04)
Děfile (S02E03)
2014 Fizruk (TV seriál)
Gospoda-tovarišči (TV seriál)
Kuraž (TV seriál)
Praktika (TV seriál)
Sestra moja, Ljubov (TV seriál)
Verju ně verju (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Prodělki pamjati (S07E04)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Nagrady (S05E02)
2013 Durnaja krov (TV seriál)
Ně ženskoje dělo (TV seriál)
Obnimaja něbo (TV seriál)
Pasečnik (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
Episode 15 (S01E15)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (5)
Sviridovy (TV seriál)
2012 MUR (TV seriál)
Maša v zakoně (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Vozvraščenije (TV seriál)
Vychožu těbja iskat 2 (TV seriál)
Žizň i suďba (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Sosed (S02E13)
Pjatnickij (TV seriál)
Carstvije Agapovo (S02E11)
2011 Braťja (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Nagrady dlja gerojev (S02E13)
Dikij (TV seriál)
Sobljudaj distanciju! (S02E27)
2010 Vsjo k lučšemu (TV seriál)
Zapiski expeditora Tajnoj kanceljarii (TV seriál)
Zver (S01E05)
Zoja (TV seriál)
Šerif (TV seriál)
Lovuška (S01E06)
Putějcy (TV seriál)
Platě na vypusknoj (S02E10)
2009 Advokat (TV seriál)
Gorjačije uliki (S06E10)
2008 Bolšaja igra (TV seriál)
2007 Alexandrovskij sad 2 (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Rasplata (S01E02)
Sročno v nomer (TV seriál)
Bytovucha (S01E01)
2001 Na uglu, u Patriaršich 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky