foto

Leyla Ermaya

  • nar. 1.4.1968 (50 let)
    Karaman, Turecko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Tutmayın Beni
2015 Aşk Nerede?

TV seriály

2012 Kurt Kanunu (TV seriál)
2010 Čas tulipánů (TV seriál)
2008 Küçük Kadınlar (TV seriál)
Süper Babaanne (TV seriál)
2006 İki Aile (TV seriál)
2005 Beşinci Boyut (TV seriál)
2004 Sahra (TV seriál)
2003 Yuvam Yıkılmasın (TV seriál)
1997 Yasemince (TV seriál)
1995 Çiçek taksi (TV seriál)
1994 Gülşen Abi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace