foto

Leyla Ermaya

  • nar. 1.4.1968 (50 let)
    Karaman, Turecko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Tutmayın Beni
2015 Aşk Nerede?

TV seriály

2012 Kurt Kanunu (TV seriál)
2011 Čas tulipánů (TV seriál)
2008 Küçük Kadınlar (TV seriál)
Süper Babaanne (TV seriál)
2006 Iki aile (TV seriál)
2005 Beşinci Boyut (TV seriál)
1997 Yasemince (TV seriál)
1995 Çiçek taksi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace