foto

Adir Miller

  • nar. 16.6.1974 (46 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Wonders, The
2010 Dohazovač
2007 Ha-Sodot

TV seriály

2008 Ramzor (TV seriál)
2005 Ima'lle (TV seriál)
2002 Shidurey HaMahapecha (TV seriál)
1999 Domino (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 Semafor (TV seriál) - původní scénář
Psy, plienky a jednorožce (E12) - původní scénář
Matka za matku (E11) - původní scénář
Úsmevnú sústrasť (E10) - původní scénář
další epizody (12)
2002 Shidurey HaMahapecha (TV seriál)
1999 Domino (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky