foto

Alexandr Vdovin

  • nar. 1.1.1949 (71 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Sled Istrebitelja
2014 Továrna Naděje
2013 Metro
Privyčka rasstavaťsja
2012 Tajna Jegora, ili Něobyknovennyje priključenija obyknovennym letom (TV film)
2006 Euforie
1998 Okraina
1996 Volšebnoje kreslo (TV film)
1994 Grafiňa Šeremětěva (TV film)
1991 Armavir
Vzběsivšijsja avtobus
1989 Iz žizni Fjodora Kuzkina
1986 Boris Godunov
Krasnaja strela
Na poroge (TV film)
1985 Ně choditě, děvki, zamuž
Vot moja děrevňa...
1984 Bez práva na porážku
Velmi důležitá osoba
1983 Náhradník v akci
Slibuji...
1982 Odnoljuby
Smerť na vzljotě
Viděl jsem zrod nového světa - Rudé zvony
1980 Takije že, kak my!
1979 Antarktičeskaja povesť (TV film)
1978 Záhadné zmizení
1975 Dolgije vjorsty vojny (TV film)
1973 Po sobstvennomu želaniju
Těšča

TV seriály

2019 Žuki (TV seriál)
2018 Kaťkino pole (TV seriál)
Skoraja pomošč (TV seriál)
2017 Dinozavr (TV seriál)
Mjatěž (TV seriál)
Po tu storonu smerti (TV seriál)
Ulica (TV seriál)
Vyjti zamuž za Puškina (TV seriál)
2016 Ochota na ďjavola (TV seriál)
Treťja žizň Darji Kirillovny (TV seriál)
2015 Ledi isčezajut v polnoč (TV seriál)
Něpodsudnyje (TV seriál)
Orlova i Alexandrov (TV seriál)
Pasečnik 2 (TV seriál)
Sklifosovskij 4 (TV seriál)
2014 Samara 2 (TV seriál)
Karpov (TV seriál)
Vybiraja storonu (S03E18)
Svet v adu (S03E16)
Banda (S03E14)
další epizody (5)
2013 Obnimaja něbo (TV seriál)
Sviridovy (TV seriál)
Veronika. Begljanka (TV seriál)
2012 Petrovič (TV seriál)
Zapadňa (E02)
Sklifosovskij (TV seriál)
2011 Igra (TV seriál)
Zapiski expeditora Tajnoj kanceljarii (TV seriál)
Vykup (S02E04)
2010 Škola (TV seriál)
2009 Dve sestry 2 (TV seriál)
Žurov (TV seriál)
Kurortnyj roman (S01E05)
2008 Soldaty 15. Novyj prizyv (TV seriál)
2007 Diversant 2: Koněc vojny (TV seriál)
Putějcy (TV seriál)
Akselbanty (S01E12)
O vredě rastočitělnosti (S01E03)
2003 Taxistka (TV seriál)
2002 Kodex česti (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
2001 Na uglu, u Patriaršich 2 (TV seriál)
1996 Koroleva Margo (TV seriál)
1985 Vozvraščenije Budulaja (TV seriál)
1983 Podrostok (TV seriál)
1982 Solněčnyj věter (TV seriál)
1981 Lodivod Petra Velikého (TV seriál)
1972 Bolšaja peremena (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky