foto

Jevgenij Serov

  • nar. 19.7.1962 (57 let)
    Rybinsk, Yaroslavskaya oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Krutost
2003 Proščanije v ijuně
2001 Musorščik
1998 Klassik
Vremja tancora
1995 Jechaj!
1991 Pověsť Něpogašennoj Luny
Ztracený na Sibiři

TV seriály

2018 Sosedi (TV seriál)
2017 Lesnik (TV seriál)
Vernaja žena (S04E12)
2014 Maryna Rošča 2 (TV seriál)
2012 Kuchňa (TV seriál)
2011 Ogurečnaja ljubov (TV seriál)
Čjornyje volki (TV seriál)
2004 Bojec (TV seriál)
2002 Next 2 (TV seriál)
Marš Tureckogo (TV seriál)
Vojna kompromatov, ili Fabrika grjoz (S03E11)
2001 Syščiki (TV seriál)
Olivkovoje děrevo (S01E03)

Režijní filmografie

TV seriály

2017 Dinozavr (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Živoj trup (S04E25)
Ženskaja družba (S04E24)
Geněralskaja doč (S04E23)
další epizody (10)
2014 Maryna Rošča 2 (TV seriál)
2011 Ogurečnaja ljubov (TV seriál)
2004 Bojec (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky