foto

Gianni Cavina

  • nar. 9.12.1940 (80 let)
    Bologna, Emilia-Romagna, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Il signor Diavolo
2013 Benvenuto Presidente!
2011 Atelier Fontana - Le sorelle della moda (TV film)
Il cuore grande delle ragazze
2010 Una sconfinata giovinezza
2009 Amici del bar Margherita, Gli
2006 Polib mě, lásko
Svatební režisér
2004 La rivincita di Natale
2003 Inganno, L' (TV film)
2001 Sole negli occhi
1999 Via degli angeli, La
1998 Onorevoli detenuti
1997 Porzus
1996 Festival
1993 Ispettore Sarti, L' (TV film)
1992 Non chiamarmi Omar
Per non dimenticare
1988 Accadde a Parma
The Legendary Life of Ernest Hemingway
1986 Casa di bambola (TV film)
Regalo di Natale
1984 Krásná Oterová (TV film)
My tři
Strom s diamanty (TV film)
1982 Dancing Paradise
Per favore, occupati di Amelia
1981 Cornetti alla crema
Třetí na řadě
Usura, L' (TV film)
1980 La Locandiera
1979 Atsalut pader
Silnice Řím - Neapol neprůjezdná!
Strelle nel fosso, Le
1978 Il prigioniero (TV film)
Quando c'era lui... caro lei!
Voglia di donna
1977 Tutti defunti... tranne i morti
1976 Bordella
La casa dalle finestre che ridono
Passi furtivi in una notte boia
San Pasquale Baylonne protettore delle donne
Velký podvodník
1975 Buttiglione diventa capo del servizio segreto
La Mazurka del barone, della santa e del fico fiorone
1974 Figlio della sepolta viva, Il
Il bacio
1970 Balsamus l'uomo di Satana
Thomas e gli indemoniati
1969 Flashback

TV seriály

2012 Rodinná sága (TV seriál)
1987 Appuntamento a Trieste (TV seriál)
Enquêtes Caméléon, Les (TV seriál)
Facciaffittasi (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky