foto

Milan Šteindler

  • nar. 12.4.1957 (62 let)
    Praha, Československo

Zajímavosti o tvůrci (7)

Herecká filmografie

Filmy

2020 Casting na lásku
Cesta domů
Případ mrtvého nebožtíka
2017 Bajkeři
Přání k mání
2016 Dvojníci
2014 Hodinový manžel
2013 Roznese tě na kopytech (TV film)
2012 Cesta do lesa
Kozí příběh se sýrem
Líbáš jako ďábel
Probudím se včera
2011 Czech Made Man
Překvapení! (studentský film)
V peřině
2010 Chceme čistý boty (studentský film)
Jseš mrtvej, tak nebreč (TV film)
2009 Alles Gute
Líbáš jako Bůh
Ulovit miliardáře
2008 Nestyda
2007 Gympl
O život
2006 Host
Rafťáci
2005 Skřítek
2003 Mazaný Filip
Nur Anfänger heiraten (TV film)
2001 Help For You (TV film)
Hříšná holka (TV film)
Vyhnání z ráje
2000 Cesta z města
Řád saténových mašlí (TV film)
1998 Elixír lásky (TV film)
Česká soda
1997 Der Salzbaron - Einmal noch leben (TV film)
Leben in Angst (TV film)
Milenka dvou pánů (TV film)
Stůj, nebo se netrefím!
1996 Bumerang
Eine kleine Jazzmusik (TV film)
1995 Der Salzbaron - Kaiserwetter (TV film)
Der Salzbaron - Langer Abschied (TV film)
Der Salzbaron - Letzte Walzer (TV film)
Der Salzbaron - Lippen schweigen (TV film)
1994 Der Salzbaron - Fremde Welten (TV film)
Díky za každé nové ráno
Příliš hlučná samota
Černobílá pohádka (TV film)
1993 Krvavý román
Stalingrad
1991 Besídka divadla Sklep (divadelní záznam)
Corpus delicti
Mí Pražané mi rozumějí
1989 Vrať se do hrobu!
1988 Komu straší ve věži (TV film)
Kopytem sem, kopytem tam
Pražská 5
1987 Přátelé Bermudského trojúhelníku
1986 Chemikál (studentský film)
Přezůvky štěstí
1985 Vesničko má středisková
1984 Dáreček (studentský film)
1983 Je dobrá, slaďoučká (studentský film)
1981 Kašpárek
1975 Pomerančový kluk
Tak láska začíná...

TV seriály

2019 Občanka (TV seriál)
2018 Specialisté (TV seriál)
Střelec (S02E37)
2017 Kafe & Cigárko (TV seriál)
Casting (E01)
Kapitán Exner (TV seriál)
Poslední pád mistra Materny - 2. část (E04)
Poslední pád mistra Materny - 1. část (E03)
Krmelec U Muflona (TV seriál)
Jelenovy parohy (E01)
Prázdniny (TV seriál)
Temný Kraj (TV seriál)
Jezinky pokračování (S01E10)
Jezinky (S01E09)
2016 Drazí sousedé (TV seriál)
Fatální chyba (E26)
Šátek od šejka (E25)
Smím prosit? (E24)
další epizody (24)
Případy 1. oddělení (TV seriál)
Děti na odpis (S02E04)
2013 PanMáma (TV seriál)
Konečně spolu (E16)
Vetřelec (E15)
Prsa na zkoušku (E14)
další epizody (16)
Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Milionář z tělocvičny (S03E26)
Trojka z chování (S03E24)
Podraz (S03E23)
další epizody (47)
2012 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Velké finále (S01E33)
Volný pád (S01E32)
Světlé zítřky (S01E31)
další epizody (27)
2005 Dobrá čtvrť (TV seriál)
To nevymyslíš! (TV seriál)
Ulice (TV seriál)
Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Hypnóza (S02E02)
2004 Redakce (TV seriál)
Tam a zpět (S01E13)
Právo na práci (S01E12)
Mimo realitu (S01E11)
další epizody (13)
2001 Černí andělé (TV seriál)
Help for you (E07)
1998 Život na zámku (TV seriál)
Všechno je jinak (S02E20)
Konec legrace (S02E16)
Zkouška (S02E15)
1997 Život na zámku (TV seriál)
Svatba (S02E05)
Náledí (S02E04)
Soud (S02E02)
1996 Deutschlandlied (TV seriál)
1995 Život na zámku (TV seriál)
Konečně začátek (S01E26)
Ukazatel směru (S01E21)
Klíční kost (S01E08)
další epizody (5)
Historky od krbu (TV seriál)
Časem vrah, vrahem čas (S01E07)
1994 Der Salzbaron (TV seriál)
1993 Z deníku žáka III. B aneb Edudant a Francimor (TV seriál)
Česká soda (TV seriál)
1990 Největší z Pierotů (TV seriál)
Láska a beznaděje (E03)

Dokumentární

2020 Jak se dělá vražda
2016 Tajemství Divadla Sklep aneb Manuál na záchranu světa
2011 Film o filmu: Czech Made Man
2006 Film o filmu: Rafťáci (TV film)
Začátky filmových hvězd
2005 Film o filmu: Skřítek (TV film)
2004 Letem světem (TV seriál)
2003 Příběhy slavných (TV seriál)
Lásko prokletá (S04E05)
1994 Co jste dělali v listopadu? (TV film)
Pražská pětka z Vídně do Akropole (TV film)
1992 Ráj srdce (TV film)
1985 Svět mýdlových bublinek

Hudební videoklipy

2018 Michal Horák feat. Pavouk - Vysokoškolskej song (hudební videoklip)
2006 Kateřina Winterová, Supercrooo, Vec, Moja Reč: Dávej bacha! (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Filmy

2007 O život
2002 Perníková věž
1998 Česká soda
1994 Díky za každé nové ráno
1992 Chmelnice v Divadle na provázku (divadelní záznam)
1991 Dnes večer na Chmelnici (divadelní záznam)
1990 Maestro (TV film)
Mikrofon zleva, Tome aneb Waterloo (TV film)
1989 Vrať se do hrobu!
1983 Kapr na černo (studentský film)

TV seriály

2018 Krmelec U Muflona (TV seriál)
Narozeniny (E10)
Klokan (E09)
Pytlák (E08)
další epizody (5)
2017 Krmelec U Muflona (TV seriál)
Mistrák (E05)
Dámská jízda (E04)
Divočák (E03)
další epizody (5)
2016 Drazí sousedé (TV seriál)
Vzpoura (E02)
Dědictví (E01)
2014 Kancl (TV seriál)
Vysoký tlak (E06)
Baltik (E05)
Lišky a slepice (E04)
další epizody (6)
2005 Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Nehoda (S02E01)
1996 Autodílna na kraji města (TV seriál)
Bubu a Filip (TV seriál)
Něco tam vrže – Vánoce (E06)
Paruka – Grandi (E05)
Pes – Motokára (E04)
další epizody (6)
1993 Česká soda (TV seriál)

Dokumentární

2011 Inventura Febia (TV seriál)
Rudolf Hrušínský a Miroslav Horníček (E13)
1993 GEN - Galerie elity národa (TV seriál)
1991 Chmelnice 1991: Psí vojáci na Chmelnici (koncert)
1987 Dnes je u nás country bál (koncert)

TV pořady

1994 Banánová estráda aneb Tak jsem tady (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Alles Gute
1998 Česká soda
1990 Maestro (TV film)
1989 Vrať se do hrobu!
1983 Kapr na černo (studentský film)

Dokumentární

2011 Inventura Febia (TV seriál)

TV pořady

2014 Možná přijde i charita 2014 (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

2007 O život

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2011 Inventura Febia (TV seriál)

Host

TV pořady

2019 Ceny české filmové kritiky 2018 (TV pořad)
Koptashow (TV pořad)
Silvestrovská hodina dějepisu (TV pořad)
2017 Ceny české filmové kritiky 2016 (TV pořad)
Tajemství těla (TV pořad)
2016 Tvoje tvář má známý hlas (TV pořad)
2015 Divadlo Sklep: Böhmen und Mähren (TV pořad)
Show Leoše Mareše (TV pořad)
2014 Chart Show (TV pořad)
Lucie - Retrovideo (TV pořad)
Možná přijde i charita 2014 (TV pořad)
2013 60 pečetí (TV pořad)
Máme rádi Česko (TV pořad)
Polívka na víně (TV pořad)
Český lev 2012 (TV pořad)
2012 Možná přijde i charita (TV pořad)
Český slavík Mattoni 2012 (TV pořad)
2011 Barrandovský videostop (TV pořad)
Do roka a do dna (TV pořad)
Partička (TV pořad)
Souboj seriálů... vy rozhodnete! (TV pořad)
Vysoká hra (TV pořad)
2010 Autoškola národa (TV pořad)
Rozmarná léta českého filmu (TV pořad)
Show Jana Krause (TV pořad)
2009 Silvestr 2009 - Pojďte dál... (TV pořad)
Zázraky přírody (TV pořad)
Česká miss 2009 (TV pořad)
2008 Elsa 2008 (TV pořad)
Hvězdný reportér (TV pořad)
I love Česko (TV pořad)
Přísně tajné (TV pořad)
2007 Humor, sranda, legrace (TV pořad)
Český lev 2006 (TV pořad)
2006 Maxi Clever (TV pořad)
2004 Uvolněte se, prosím (TV pořad)
2003 Volejte Novu (TV pořad)
2002 Tváře českého filmu (TV pořad)
2000 Krásný ztráty (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
Silvestr ’99 aneb Paráda z Kavčích hor (TV pořad)
Zwei Kessel Buntes (TV pořad)
1998 Na plovárně (TV pořad)
Nikdo není dokonalý (TV pořad)
Prima jízda (TV pořad)
1997 Bakaláři 1997 (TV pořad)
Ve vedlejší roli Spejbl a Hurvínek (TV pořad)
Úsměvy (TV pořad)
1992 Kufr (TV pořad)
1987 Manéž Bolka Polívky (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(122)