foto

Jitka Čvančarová

  • nar. 23.3.1978 (41 let)
    Mělník, Československo

Zajímavosti o tvůrci (10)

Herecká filmografie

Filmy

2019 Nabarvené ptáče
Přítelkyně
Román pro pokročilé
2018 Doktor Martin: Záhada v Beskydech
2017 Přání k mání
2016 Slíbená princezna (TV film)
Člověk kancelářský (TV film)
2014 Dědictví aneb Kurva se neříká
Flowers
Hodinový manžel
Tři bratři
2013 Sněžný drak (TV film)
2012 Probudím se včera
Sejít z cesty (TV film)
2011 Muži v naději
Tchyně a uzený (TV film)
Villa Faber (TV film)
2010 Adéla ještě nevečeřela (divadelní záznam)
2009 Sněžná noc (TV film)
2008 Kdopak by se vlka bál
Natěrač (TV film)
Svatba na bitevním poli
2007 Bestiář
2006 Poslední kouzlo (TV film)
2005 Já z toho budu mít smrt (TV film)
Kočičí princezna (TV film)
Restart
2002 Babylon (divadelní záznam)
O princezně se zlatým lukem (TV film)

TV seriály

2019 MOST! (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
Černé vdovy (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
2018 Vesničan (TV seriál)
Pátek třináctého (E09)
Trefa (E08)
Osmdesát (E05)
další epizody (5)
Labyrint (TV seriál)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 5 (S03E05)
další epizody (4)
2017 Kapitán Exner (TV seriál)
Znamení lyry - 2. část (E08)
Znamení lyry - 1. část (E07)
Až po uši (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
2016 Doktor Martin (TV seriál)
Doktorka Diana (S02E16)
Porod (S02E15)
Jako kočka (S02E14)
další epizody (16)
2015 Doktor Martin (TV seriál)
Konec doktorů v Beskydech (S01E16)
Ohrožený druh (S01E15)
Erotománie (S01E14)
další epizody (16)
Místo zločinu Plzeň (TV seriál)
Smrt v rybníku (E02)
Vinaři (TV seriál)
Svatba (S02E16)
Úplněk (S02E15)
Loupež (S02E14)
další epizody (16)
2014 Až po uši (TV seriál)
Epizoda 13 (S01E13)
Epizoda 12 (S01E12)
Epizoda 11 (S01E11)
další epizody (13)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Exekuce (S01E13)
Místo narození (S01E12)
Kněz (S01E11)
další epizody (13)
2013 Nejlepší trapasy (TV seriál)
Nevinné lži (TV seriál)
Lež má rozbité auto (S01E02)
2010 Cukrárna (TV seriál)
Firemní foto (E13)
Specialita podniku (E12)
Dort (E11)
další epizody (6)
Dokonalý svět (TV seriál)
Opravdová divočina (E16)
Kde tikají hodiny (E15)
Osobní život (E14)
další epizody (16)
2008 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Chci pryč! (S04E07)
Rozvod po italsku (S04E06)
Bufet nám neberte! (S04E04)
další epizody (19)
2007 Trapasy (TV seriál)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Před lidmi mě nelíbej (S03E10)
Budeš nám mávat? (S03E09)
Potřebuju antikoncepci (S03E08)
další epizody (40)
Četnické humoresky (TV seriál)
Epilog (S03E13)
Havrani (S03E06)
Rýhonosec řepný (S03E02)
2006 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Ordinace v zoologické zahradě (S02E34)
Zítra bude peklo (S02E33)
Texasky z Texasu (S02E32)
další epizody (78)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Nech mě žít (S01E34)
Vstupenka do ráje (S01E33)
To nevymyslíš! (TV seriál)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Výlet (S02E05)
2004 Černí baroni (TV seriál)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Hypnotizér (S02E11)

Dokumentární

2018 Poslední útěk Jeronýma Pražského (TV film)
2015 Film o seriálu: Doktor Martin (TV film)
2007 Film o filmu: Kdopak by se vlka bál (TV film)
2005 Mister Jazz (koncert)
1999 Dukla - krev a mýtus 1: Osudný obzor (TV film)

Host

TV pořady

2018 25. Český lev (TV pořad)
Adventní koncerty 2018 (TV pořad)
2017 Tajemství těla (TV pořad)
2016 Hvězdná párty (TV pořad)
Tvoje tvář má známý hlas (TV pořad)
Černá hvězda aneb 60 let vysílání z Ostravy (TV pořad)
2015 Adventní koncerty 2015 (TV pořad)
Ceny Thálie 2014 (TV pořad)
2014 Po našem... tentokrát z Mikulova (TV pořad)
Pomozte dětem... aneb když hvězdy nejen tančí (TV pořad)
2013 Máme rádi Česko (TV pořad)
Česko vaří s Pohlreichem ŽIVĚ (TV pořad)
2012 Cesta na Hrad (TV pořad)
Silvestr jak Hron (TV pořad)
TýTý 2011 (TV pořad)
2011 Do roka a do dna (TV pořad)
To byl náš hit (TV pořad)
Trumfy Miroslava Donutila (TV pořad)
2010 Show Jana Krause (TV pořad)
2009 Fakta Barbory Tachecí (TV pořad)
Talkshow Jana Saudka (TV pořad)
Zázraky přírody (TV pořad)
2008 Hvězdný reportér (TV pořad)
2007 U muziky na Silvestra (TV pořad)
Vánoční posezení u muziky (TV pořad)
2006 StarDance aneb když hvězdy tančí (TV pořad)
2005 Autosalon (TV pořad)
Všechnopárty (TV pořad)
2004 Uvolněte se, prosím (TV pořad)
1996 Festivalové vteřiny (TV pořad)
1994 Snídaně s Novou (TV pořad)
1987 Manéž Bolka Polívky (TV pořad)
1980 Studio Kamarád (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(305)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace