foto

Naděžda Bachtina

  • nar. 14.8.1979 (39 let)
    Pushkino, Moskovskaya oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Tajna Sněžnoj Korolevy
2006 Puškin: Posledňaja duel

TV seriály

2019 Sklifosovskij 7 (TV seriál)
2017 Svidětělstvo o rožděnii (TV seriál)
2016 Žemčuga (TV seriál)
2015 Moskovskaja borzaja (TV seriál)
2014 Koroleva igry (TV seriál)
2011 Bez pravil (TV seriál)
Bělaja vorona (TV seriál)
Otraženije (TV seriál)
2009 Cyganki (TV seriál)
2008 Ťažjolyj pesok (TV seriál)
2006 Aeroport 2 (TV seriál)
Stalin.Live (TV seriál)
Ženskije istorii (TV seriál)
2005 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... 2 (TV seriál)
Zvězda epochi (TV seriál)
2004 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace