foto

Oswaldo Loureiro

  • nar. 23.7.1932
    Rio de Janeiro, Brazílie
  • zem. 3.2.2018 (85 let)
    São Paulo, Brazílie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Leila Diniz
1984 Para Viver Um Grande Amor
1983 Bar Esperança
Parahyba, Mulher-Macho
1981 Beijo No Asfalto, O
Bonitinha Mas Ordinária ou Otto Lara Rezende
1979 Sol Dos Amantes, O
1976 Um Brasileiro Chamado Rosaflor
1971 Confissões de Frei Abóbora, As
1970 Herdeiros, Os
1969 Máscara da Traição
1968 Homem Nu, O
1967 Mineirinho Vivo ou Morto
Una rosa per tutti
1966 Engraçadinha Depois dos Trinta
1964 Morte em Três Tempos, A
1963 ... A Amazonka mlčí
Sonhando com Milhões
1959 Um Caso de Polícia
1948 Inconfidência Mineira

TV seriály

2004 A Diarista (TV seriál)
Começar de Novo (TV seriál)
2003 Celebridade (TV seriál)
Kubanacan (TV seriál)
2001 A Grande Família (TV seriál)
As Filhas da Mãe (TV seriál)
2000 Brava Gente (TV seriál)
Uga Uga (TV seriál)
1998 Pecado Capital (TV seriál)
1997 Mandacaru (TV seriál)
1996 Fim do Mundo, O (TV seriál)
Salsa e Merengue (TV seriál)
1995 Decadência (TV seriál)
Malhação (TV seriál)
1994 Incidente em Antares (TV seriál)
1992 Você Decide (TV seriál)
1990 Desejo (TV seriál)
Mico Preto (TV seriál)
Pantanal (TV seriál)
1989 Delegacia de Mulheres (TV seriál)
Que Rei Sou Eu? (TV seriál)
1987 Mandala (TV seriál)
1986 Cambalacho (TV seriál)
1985 Roque Santeiro (TV seriál)
Tenda dos Milagres (TV seriál)
1984 Vereda Tropical (TV seriál)
1983 Guerra dos Sexos (TV seriál)
Parabéns pra Você (TV seriál)
1978 Roda de Fogo (TV seriál)
1974 Corrida do Ouro (TV seriál)
1973 Volta de Beto Rockfeller, A (TV seriál)
1972 Bel Amy (TV seriál)
Revolta dos Anjos, A (TV seriál)
1969 Véu de Noiva (TV seriál)
1964 Direito de Nascer, O (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1980 Bem-Amado, O (TV seriál)
1973 Divinas & Maravilhosas (TV seriál)
Volta de Beto Rockfeller, A (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky