foto

Silvia Reize

  • nar. 1.10.1950
    Berne, Švýcarsko
  • zem. 19.6.2012 (61 let)
    Basel, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Die Aubergers - Alles anders, als man denkt (TV film)
Geisterstunde - Fahrstuhl ins Jenseits (TV film)
1994 Ein unvergeßliches Wochenende - In Lissabon (TV film)
Saubere Aktien (TV film)
1991 Das vergessene Tal (TV film)
Im Dunstkreis
1985 Im Innern des Wals
Marie Ward - Zwischen Galgen und Glorie
Mord im Spiel (TV film)
Sprit für Spatzen
1980 Jahre vergehen, Die (TV film)
1979 Gedankenketten (TV film)
Götz von Berlichingen mit der eisernen Hand
1978 Druhé probuzení Christy Klagesové
1976 Das Brot des Bäckers
Hans und Heinz Kirch (TV film)
1975 Stumme Zeugen (TV film)
1974 Bettelprinzess, Die (TV film)
Stepní vlk
Tatort - Mordgedanken (TV film)
1972 Meine Tochter - Deine Tochter

TV seriály

1997 Aubergers, Die (TV seriál)
First Love - Die große Liebe (TV seriál)
1995 Inseln unter dem Wind (TV seriál)
1993 Ein unvergeßliches Wochenende (TV seriál)
Happy Holiday (TV seriál)
1991 Hecht & Haie (TV seriál)
1989 Retour d'Arsène Lupin, Le (TV seriál)
1985 Schöne Ferien (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
Die schöne Wilhelmine (TV seriál)
1982 Pawlaks - Eine Geschichte aus dem Ruhrgebiet, Die (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
Steckbriefe (TV seriál)
1980 Der Andro-Jäger (TV seriál)
1979 St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1977 Sonne, Wein und harte Nüsse (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1976 Geburtstage (TV seriál)
1975 Der Strick um den Hals (TV seriál)
Eine ganz gewöhnliche Geschichte (TV seriál)
1973 Unter Ausschluß der Öffentlichkeit (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1980 Jahre vergehen, Die (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky